Inför VIK-AIK: ”Stjärnvärvningen Jens Jakobs har inte kommit upp i nivå”

 

På fredagskvällen väntar AIK i ABB Arena. VIK måste snabbt studsa tillbaka mentalt efter den bleka insatsen i Tingsryd.

Christer Olsson var besviken med kampmoralen senast. Utan att grotta ner sig kan man fråga sig varför det blir så.

Men kan VIK komma upp på banan igen mot AIK, som gått överraskande dåligt, är det bara att se framåt.

Fick byta några ord med AIK-kännaren @Waspfactory på Twitter:

– Försvaret har varit uselt hittills, i stort sett alla har underpresterat. Inte kul att vara målis. Jens Jakobs har inte kommit upp i nivå, då han skulle vara vår på pappret bästa värvning. Det är emellertid fler än Jakobs som kan höja sig, men han är väl den som beskrivits som “stjärnvärvning”, så förväntningarna blir ju höga.

– Inledningsvis har farten till stor del saknats, men det har blivit bättre på sistone. Dock väldig variation på nivån. Många indianare bakåt och rätt dåligt med det fysiska spelet. När vi får upp farten och intensiteten i spelet är vi riktigt bra, sen plötsligt kan vi gå bort oss totalt.

– Nu när Christian Sandberg är tillbaka verkar hans kedja med Lindqvist och Trkulja hittat formen. De var ju vår genomgående bästa kedja förra säsongen.

– Säsongens överraskning är Fredrik Karlström. Han är lurig framåt och har gjort många poäng. Tycker han forecheckat bra och sugit åt sig pucken. Karlström har skapat sig själv tid vilket både gett honom egna chanser och även kunnat sätta upp andra.

– I början av förra säsongen inledde vi också med rätt risigt försvar, då räddade Malte Strömwall oss flera gånger då han gjorde mål på allt.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"786843120205955072";s:5:"pDate";s:19:"2016-10-14 08:16:33";}}";

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Detta hottar ju upp Cupen i Köping rejält, där VIK möter Connys Arboga. https://t.co/sLlvjBG7uK

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@drazenragge @_yellowblack Hoppas detta inte behöver sägas nu kommande säsong!

SvaraRetweetFavorit
yellowblack - Avatar_yellowblackyellowblack

@VIKFanCentral Många som längtade till nästa säsong istället för nästa match.. Vore kul om vi fick se ett gulsvart… https://t.co/XxlhTWJ7fj

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Nyhetsbrev

Ge ditt stöd till oss:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto