Olika öden för ex-VIK:arna i Timrå och Södertälje & 15-årige Eric är nästa generation Juhlin som presenterat sig

 

Lukas Zetterberg stod för en briljant assist då hans Timrå gav Södertälje sjätte raka förlusten via en 5-2-seger i Scaniarinken.

Märklig matchning med Stefan Gråhns som förstecenter samtidigt som mycket skicklige forwarden Markus Persson bara fick spela tre-fyra minuter. Gråhns är ju fantastisk på många sätt, men kanske inte en förstecenter i Allsvenskan.

Samtidigt hade ju Mats Waltin fullständigt rätt angående Simon Karlsson ifjol…

I Timrå är också Hampus Larsson kapten, snacka om revansch för Larsson som var så bra i grundserien ifjol för att sedan tappa koncepten i den negativa kvalserien.

Tufft också för sympatiske Andreas Appelgren i SSK, jobbar typ oktober ut på konsultbasis om jag fattat rätt. Frågan är vad som händer sen.

***

Att tyst straffa spelare och vägra spela dem i de roller som de är ditvärvade för känns som gårdagens coachning.

***

Skulle inte alls förvåna om Markus Persson, som var lysande innan skadan i VIK, vill lämna SSK. Men vi får se vem som lämnar först. Hursomhelst ska det väl mycket till om inte SSK igen blir ett av lagen i den negativa kvalserien till våren.

I Västerås vet vi ju hur tufft det är att börja serien med 6-7 förluster…

***

Går lite tyngre för J20 efter en bra start. Förlust igår mot AIK och idag en 5-1-förlust borta mot Djurgården. Men några spelare producerar regelbundet. Båda Wilmer Skoog och Simon Falk gör det bra.

Noterbart att Eric Juhlin (Patriks son) har börjat bra, trots att han bara är 15 år och spelar med 18-19 åringar! Gjorde två mål mot AIK.

Några spelare producerar riktigt bra i J20. Man presterar ojämnt och ojämn är även plus/minus…

Efter tio poäng på de första fem matcherna har J20 nu bara tagit två poäng på de senaste fem.

Läge att hänga på nu då det känns som mitten av den haltande tabellen är på väg att spricka i J20…

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapTW:
s:404:"a:1:{i:0;a:11:{s:2:"do";s:1:"1";s:9:"msgFormat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"916709589877510147";s:7:"postURL";s:59:"https://twitter.com/VIKFanCentral/status/916709589877510147";s:5:"pDate";s:19:"2017-10-07 16:59:32";}}";

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Även KHK och typ 5 andra HA-lag är/har varit sugna på Lindsay Sparks. Men Björklöven har dragit sig ur enligt… https://t.co/F1zmHD7UMd

SvaraRetweetFavorit
Drazen - AvatardrazenraggeDrazen

RT @VIKFanCentral: Stor inför Karlskrona - Västerås: Vilket lag kommer kunna hantera trissan bäst i förmodat tempostark match? https://t.co…

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Stor inför Karlskrona - Västerås: Vilket lag kommer kunna hantera trissan bäst i förmodat tempostark match?… https://t.co/g9Pi8AGcsF

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@PHoffstrom Riktigt bra intervju. Bra frågor.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Nyhetsbrev

Ge ditt stöd till oss:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto