Paananen efter juniorernas segrar i Luleå & Skellefteå

Till skillnad från A-laget har VIK J20 gått riktigt bra hittills. Juniorerna har fortsatt stapla stora segrar även under seriestarten. Idag blev det hela 6-1 borta mot Skellefteå.

Innan dess var det fem poäng av sex möjliga under dubbelmöte i Luleå. VIK leder serien med 17-7 i målskillnad efter fyra matcher.

VIK har också tre spelare bland de fem bästa i poängligan i form av Hampus Wallin, Edgars Treijs och Christoffer Jansson.

August Nilsson är tvåa i backarnas poängliga vilket även Daniel Wahlberg är i målvaktsligan med fina 93,1 i räddningsprocent.

– Vi har gjort en fantastiskt bra helg i Norrland poängmässigt men också spelmässigt, säger tränaren Thomas Paananen till bloggen.

– Två segrar mot ett bra Luleå, som jag tycker är bättre än förra året, där spelet långa stunder var riktigt bra offensivt och defensivt.

– Idag mot Skellefteå gjorde vi i det närmaste en prickfri insats. Spelarna spelar med pondus och trygghet och då kommer resultaten.

Vilka spelare vill du lyfta fram?

– Jag tycker att alla är med och bidrar fullt ut. Ska jag ge ett extra plus väljer jag våra målvakter som är ovärderliga för oss. Wahlberg stod två matcher mot Luleå och Philip Olsson vaktade kassen idag mot Skellefteå.

Hur ser du på A-lagets start?

– Det enda jag vet är att de har förlorat de två första men att spelet sett ganska bra ut bitvis.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"777542648500486144";s:5:"pDate";s:19:"2016-09-18 16:19:48";}}";

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

RT @HerrModoit: Modo har tackat nej till Hertzberg. Han har bud från Timrå, Mora och Västerås att välja mellan nu. #modose

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

VIK behöver troligen minst fyra starka centrar för framsteg, scout om Descheneau som är ny i Brynäs & Oskarshamn du… https://t.co/GBqAOru6AO

SvaraRetweetFavorit
Johan Brodén - AvatarJohanBrodenJohan Brodén

@GurkOlle @VIKFanCentral Men det fråntar inte att varenda tränare förespråkar fart fart fart. Få tränare efterfråga… https://t.co/zm6b1IRv6F

SvaraRetweetFavorit
Taggen - AvatarLeifTaggTaggen

@Stoffelito78 @VIKFanCentral Joakim Thelin hade också ett märkligt inhopp

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Nyhetsbrev

Ge ditt stöd till oss:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto