Scout om Tingsryds intressante Geoff Walker & ändå positiva vibbar från VIK-ledningen?

Tingsryd har värvat mycket intressante forwarden Geoff Walker som har gjort bra med poäng i både AHL och ECHL. Talade med en NHL-scout om den store forwarden:

– Har helt okey skills och styrka, skulle kunna vara en powerforward. Men har haft lite svårt att komma i fysisk toppform.

– Ett tyskt lag hade Walker på tryout för ett tag sedan. Dök upp i förbättringsbar form och tre veckor senare hade han bara har förlorat cirka 1 eller 2 kg. Skulle behöva vässa sin fys lite för att leva upp till sin fina potential.

***

VIK:s ordförande uppdaterade oss på VIK.se nyligen. Måste ändå säga att det borde vara lite positivt att man inte är tydligare kring vad man eventuellt behöver för att klara sig.

Hade det saknats typ 1 miljon borde man varit extremt tydlig med det va? För att ge insamlare chansen sista veckan att spurta.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

2 Kommentarer

  1. Vikmaster Svara

    Enda sen dom tillsatte Appelgren och Z som sportchefer har jag vart säker på att det skulle lösa sig med rekonstruktionen. Känns konstigt att dom skulle tillsätta två nya sportchefer, som redan börjat signa spelare, om ledningen inte var i princip 100% på att det kommer gå bra. Kan tänka mig att om insamlingar, rädda vik osv. Inte når upp till exakt belopp med insamlingar finns det nog en plan b med någon/några som kan tillföra lite slantar. Jag är inte orolig iallafall 🙂 HA 16/17 here we come.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets

Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@Hockeyfinnen_ Så länge det är till @VIKFanCentral är det lugnt😄

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@SteffNor Stort tack Stefan!!!

SvaraRetweetFavorit
Stefan Nore - AvatarSteffNorStefan Nore

En hundring till @VIKFanCentral Tack för allt arbete du lägger ner för oss, dina följare. Otroligt tacksam!!

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Imponerad av Dennis Rasmussens resa. Såg inte riktigt den potentialen här, visar hur långt man kan komma på nästan… https://t.co/rmTV2sVmSh

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Nyhetsbrev

Ge ditt stöd till oss:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto