Fyra spelare lämnar A-laget där nog doldisbackens sorti trots allt svider mest & ”föryngringen” fortsätter med junioren Karl Andersson som får stor förtroendeförklaring med A-lagskontrakt på två år

Karl Andersson. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

3 svar

 1. Peter skriver:

  Jag blir lite förvirrad när jag ser bilden på truppen för enligt den så är ju backbesättningen spikad. Det enda som ska in är två forwards. Visst ser truppen onekligen spännande ut men vem ska ta en defensiv roll där bak?

 2. Peter T skriver:

  Truppen ser onekligen intressant ut.
  Men det känns som målvakterna är nyckeln till framgång. Om målisarna inte underpresterar sett till förväntningarna, tror jag vi är med å kämpar om en topplacering.
  Tragisk utveckling på Frycklund föresten, sen han lämnade för SHL, va är det för fel på karln?
  Han sätter laget gång på gång i kniviga situationer.
  Tycker dock NJ kan ge honom ett try out kontrakt, med reducerad lön till att börja med, för att se om han kan rätta in sig i ledet.

 3. C skriver:

  VIK behövde en rejäl upprustning och det har NJ fixat. Man brukar prata om kulturbärare men kulturen laget hade har ju bara räckt till sämre resultat än förväntat sen SHL24 presenterades. I och med de sista avtackningarna så slipper vi en massa eventuella frågetecken.

  Ur förra säsongens trupp hade iallafall jag en önskan om att verkligen försöka behålla 3 spelare och det var Bergman, Skedung och Kangas. Alla 3 gör sitt yttersta varje byte oavsett motstånd och just den aspekten har det varit sådär med hos de flesta andra VIKare senaste säsongerna. De har alla + i spelet 5-5 och det är ju en förutsättning om man vill till SHL.

  Jansson är nog också bra att ha kvar men att ta bort Cet från bröstet är nog ganska givet. Att som förra säsongen ha 4 lagkaptener där samtliga underpresterar på isen kan ju bara leda till fiasko. En spelare som inte är i harmoni med sig själv kan ju knappast förväntas leda andra lagkamrater rätt.

  Jag är väldigt nöjd idag med andra ord! Nu ser vi framåt!