Koll på lediga målskyttar i olika ligor som en tänkbar ersättare till Brett Kemp & röster från Almtuna med VIK-jämförelse mot Södertälje, AIK och Brynäs

Nick Hutchison lämnar. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

11 svar

 1. Spänd förväntan skriver:

  Först Almtuna sedan Brynäs som torskade mot Almtuna. Tre hemmamatcher en borta kan bli en bra start för VIK. Men vi icke VSK hatare har en tuff kväll på Cmore framför oss(TV4) VIK matcherna coolare bara början på serien. Öster-VSK Super viktigt match

  • Peter T skriver:

   Har verkligen inte vsk ett eget forum?

   *fotnot inte VIKare som ogillar andra klubbar, det är vsk supporters som har sned livsåskådning.

   • C skriver:

    Det finns inget riktigt forum för VSK vad jag vet!? Dock 2 fanspoddar där iallafall den ena poddar varje vecka. Något någon borde starta med VIK också.

    Man får aldrig glömma att nyckeln till mer publik är att få de som håller på både VIK och VSK att gå på matcherna. Varje distanstagande mellan fansen är säkerligen dåligt för båda klubbarna. Sen kommer ”hard core” fansen inte att gilla varandra men särskilt fotboll och hockey behöver verkligen inte konkurrera om de betalande åskådarna eftersom det är olika säsonger.

    • Pelle skriver:

     Klubbar som AIK och DIF har ju till stor del samma supportrar, men där verkar fotbollen dominera sett till publiksiffrorna. Serietillhörighet är ju en faktor också förstås.

 2. Peter T skriver:

  Ska man verkligen leta spelare som håller till i Kalifornien eller Florida. Det blir så jäkla stor omställning för flickvänner/fruar. Komma från sol å värme, till mörker å snöslask. Ska föregås med en rejäl intervju hur deras erfarenheter av mörker och kyla ser ut.

 3. Nog skriver:

  Har gulsvarts framgångsrika kedjor genom åren bestått av minst en högserskytt?

  I en kedja tror jag inte det är avgörande men om man tänker PP så kan det vara de.

 4. Petri skriver:

  Intressant namn toppar poängligan i DEL2… 😉

 5. Höftskott skriver:

  Hur ser det ut i Finland? Vet att NJ har bra koll där 🙂

 6. Pelle skriver:

  Tänkte skriva att Sikura redan hade skrivit på för Skellefteå, men det var hans bror såg jag när jag kollade för säkerhets skull.