Silly: Olli Palola (ex Timrå, Växjö och Rögle) ska vara på VIK:s radar enligt Expressen – men nog även klokt att kika på NHL-campernas utgallrade lirare

8 svar

 1. C skriver:

  VLT har släppt ett poddavsnitt med Helmersson idag. Mycket intressant, tycker Karl stärker sina aktier hela tiden. Verkar havet väldigt bra helhetstänk.

  En väldigt intressant lösning var hur de gjort med transatlanterna och språket. Tydligen kör man separata genomgångar med dem innan träningarna och sen kör man träningen på svenska. Behövs det åker man fram till dem och förklarar extra. Väldigt smart då man får med sig alla plus att de lär sig uttrycken på svenska med ganska enkelt. Verkar vara den perfekta lösningen på språkfrågan.

 2. Sudden skriver:

  Det kommer en som är bättre, eller två

 3. Peter T skriver:

  Kan man inte erbjuda honom ett villkorat kontrakt?
  Nått i stil med att poängproduktionen avspeglar sig på lönen. Lite som säljare har, en grundlön, som kan stiga rejält ihop med poängproduktionen.
  Det borde iaf hålla motivationen uppe.

 4. HockeyFarsan skriver:

  Måste väl finnas nån hungrigare än en 35 årig finne? De nödlösningen ska man väl inte behöva ta till än.

  • Pelle skriver:

   Konstigt att DIF är tippade så högt då. De har ju nästan bara 35+ spelare.
   Och Olausson verkade många gilla fast han är ännu äldre. Och sex mål på 14 seriematcher senaste säsongen tyder på att målsinnet finns kvar trots åldern. Vi kan ju inte bara ha snabbskrinnande målsumpare i laget. Vi behöver skyttar också. Nu är det nästan bara centrarna som håller uppe målskyttet, förutom en junior.
   Kommer finnen så tänker jag inte vara pessimist. Kan säkert komma en till spelare från Nordamerika lite längre fram när de släpps. Men dom är inte tillgängliga nu och vi behöver förstärkning snabbt. Skador kommer.

 5. Chrille skriver:

  Känns inte alls intressant m Palola. Hoppas betydligt mer på någon ”riktig” ersättare till Kemp. Fortsätt titta efter yngre hungrig Nordamerikan.

  • Pelle skriver:

   En grym målskytt ju, men du vet tydligen bättre. Känner du till spelaren väl?

  • C skriver:

   Hade helt klart sin topp säsongerna 14-15 och 15-16. Sen dess har det i princip bara blivit sämre och sämre med lite undantag säsongen 21-22. Luktar inte SHL direkt doftar mer Salminen..