Silly: Riktigt galet men välmeriterad AHL-ytter kan i alla fall vara på G & Rögle kanske till slut håvar in Logan Day?

10 svar

 1. robert Jonsson skriver:

  Forwardsmässigt börjar det se helt okej ut men backsidan fortfarande för svag. Här lär det in ett par defensivt starka namn. Målvaktssidan tveksam men hoppas att Ian kan ta ett kliv till nästa säsong.

  • stenberg skriver:

   Svar Direkt!!! Amil Krupic skrev på idag (läser NJ Mickes blogg??)

 2. Claes skriver:

  Som vanligt väldigt spännande och bra inlägg Mikael. Grymt jobbat! Tack för pratstunden sist när vi hämtade barnen från kalas.

 3. Patrik Johnasson skriver:

  Utan att nämna något namn på Ahl- fw….
  Har du hört vilken det är, som ryktas till oss?

  • Mikael Norén skriver:

   Nej, tyvärr bara dessa rykten än så länge.

  • Smaltglass skriver:

   Med tanke på ovanstående samt spelare vi har känns det verkligen som vi kör spelande attack hockey med extrem fart. Kollar man på ovanstående undrar man nästan vilken/vilka som ska röja framför eget mål? BP känns därför nu ganska skakigt men jag kan såklart ha fel. Tankar?

   • Observant skriver:

    Precis var är de defensiva murbräckorna?

   • Kalle skriver:

    Bpforwards ser ändå bra ut. Skedung, Bergman, kangas, engstrand och kanske hofbauer? Men ja, backsidan defensivt ser inte jättestark ut. Hade gärna sett att lindelöf lämnar plats för en defensivt stark spelare.

    • C skriver:

     NJ var mycket tydlig i en podd när han precis kommit tillbaka till VIK i vintras att antingen spelar man boxplay eller powerplay i hans lag.
     Hittills så är det väll ganska klart vilka nyförvärv som är tänkta var i special teams. Tycker det ser rätt bra ut i båda riktningarna på forwards iallafall. Är väll mer de gamla spelarna som är frågetecken.

     Samtidigt så går man nog gärna in i säsongen med någon spelare extra (From förra säsongen). Att han skulle lämna under hösten hade man ju räknat ut redan i juni men har spelarna kontrakt så har de. Lindelöf har trots allt blivit värvad till Brynäs en gång i tiden så vem vet hur han presterar under ny tränare med nytt spelsätt. Eriksson såg ganska bra ut så länge han var på lån i vintras.
     Är väll backsida som känns svagast just nu iallafall.