Mio fortsätter, Lucas Sandström (ex Björklöven) jagas av Södertälje & lite mer Johan Skiöld

 

Lucas Sandström (ex-Björklöven) är ett namn på marknaden. Ryktades även till VIK innan degraderingen. Den hetlevrade skytten jagas bland annat av Södertälje i Allsvenskan. Fagerstasonen ska dock vänta och se vad som kommer upp utomlands först. Lag i Mellaneuropa tar enligt uppgift referenser på 27-åringen.

***

Fick ett sent svar från Mangleruds supporterklubb Green Army och Haakon Frydenberg Thon angående Johan Skiöld:

– Johan var fantastisk för Manglerud första halvan av säsongen. En smart spelare med mycket bra blick för spelet. Och ett ganska bra skott. Men först och främst skulle jag säga att blicken och smartnessen är hans största styrkor.

– Han har okey skridskoåkning. Inget våldsamt tempo, men bra balans. Först och främst bra klubbteknik, ganska bra skott, bra passningar och gott öga för spelet. Inget fysiskt spel att tala om.

– Tyvärr fick han en hjärnskakning i derbyt mot Vålerengen och var borta ett tag. Efter att han kom tillbaka fick han kämpa för att hitta formen igen och han var kanske lite försiktig efter smällen. Formen kom tillbaka så småningom. Om ni får honom i samma slag som han var den första halvan av säsongen här har ni gjort ett klipp, menar Haakon.

***

En glädjande nyhet är att materialförvaltaren Mio Schilcher fortsätter enligt VIK.se. När man talat med spelare får ofta Mio (och Tobias Hansson) stort beröm. Med så många nya spelare är Mio viktig för kontinuiteten och trivseln.

***

Snart kommer det presenteras en liten nyhet och test här på bloggen…

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapTW:
s:404:"a:1:{i:0;a:11:{s:2:"do";s:1:"1";s:9:"msgFormat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"892678462879784964";s:7:"postURL";s:59:"https://twitter.com/VIKFanCentral/status/892678462879784964";s:5:"pDate";s:19:"2017-08-02 09:28:25";}}";

Tweets

Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@VIKFanCentral @robbieblind Intressant och delar din skepsis fullt ut. Sämre spelare och lite tid är sällan en bra… https://t.co/KdliWvookZ

SvaraRetweetFavorit
Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈 - AvatarWaspfactory42Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈

@VIKFanCentral @MartinF021 Jag säger att han är vår jag. Norin ska ingenstans, definitivt inte till en konkurrent i HA 😉

SvaraRetweetFavorit
Daniel Enestubbe - AvatarenestubbeDaniel Enestubbe

@hockeysnubben95 @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral Ja. 12-månaders är väl i det närmaste obefintligt i de flesta HA-klubbar.

SvaraRetweetFavorit
Filip Sjöström - Avatarhockeysnubben95Filip Sjöström

@enestubbe @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral För att klubben ska behöva ha 12 månaders avtal eller?

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto