Nedslag i premiären för VIK J20 som inledde med imponerande storseger i Södertälje – flera högintressanta nya lirare som Rix & Alatalo gladde då Wernquist dominerade

Nikodemus Wernquist dominerade mot Södertälje i J20-premiären. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.se

9 svar

1. Bengt skriver:

skriv gärna om returmatchen mot Södertälje

• Musse skriver:

Första perioden riktigt bra med bra skridskoåkning och snabbt och bra pucktempo. Många fina målchanser och 1-0 efter första var i underkant. Efter 3-0 målet i andra så började de slarva och bli övermodiga, ta en hel del onödiga utvisningar SSK utnyttjar och kvitterar på. Med någon minut kvar så avgör Wolf för VIK, som har en ruggig fart och avigt lurig, var en av de bästa tillsammans med nr 18.

2. UliH skriver:

Kul att du skriver lite om junishockeyn

3. Peter T skriver:

Kul, känns som det va länge sen vi hade ett J20 lag som presterade på topp

Nja vi åkte ut i den avgörande matchen i kvartsfinalen mot Leksand säsongen 22/23. Så det är ju inte så länge sedan de presterade på topp mot Shl-lagen. Får gå och kika på de nya killarna som anslutit 🙂