Z inför toppfighten i Borlänge: ”Högre tempo och mer energi”

 

– Vi har pratat om att komma tillbaka till vårt spel där vi är starka på pucken, säger Patrik Zetterberg till bloggen inför lördagens toppmatch borta mot ett Borlänge som formligen öser in mål. Dalkarlarna snittar nästan fem/match i Allettan! Sebastian Bengtsson har 8+7 på åtta matcher och leder poängligan.

– Borlänge är ett lag med bra flyt framåt men tunnare bakåt, så det gäller att vi jobbar hårt i egen zon. Det tycker jag vi gör och fokuserar vi på vårt spel så har vi stora chanser på tre poäng.

– Vi ska göra det vi gjort tidigare fast i ett högre tempo. Detta med mer energi samt att bli spetsigare i anfallzonen, menar Zäta och tidigare meddelade nya kedjor gäller. Således saknas Marcus Bergman fortfarande.

– Vi har pratat vissa justeringar i spelet som vi tror kommer ge utdelning i Allettan där det är en annan hockey än innan jul. Ser fram emot helgens matcher och hoppas på bra stöd på läktaren från våra grymma supporters.

***

VIK vann hemma mot ett då vasst Borlänge mycket tack vare Marcus Dahlbom med 2-0. Senast VIK var i Borlänge hade dock BHF betydligt sämre tryck i grejerna och VIK vann med 4-1.

Lucas Venuto lär vara extra sugen att visa sig från sin bästa sida mot laget han kickades från bara för någon vecka sedan…