Eklund om Fredrik Johansson: “Jag reagerade också på Pasis bedömning”

Många VIK-fans höjde nog på ögonbrynen när VLT skrev att Fredrik Johansson med stor sannolikhet inte kommer tillbaka nästa år. Johansson har ju varit svårt skadedrabbad och spelade bara sju matcher säsongen 2011-12.

 

– Det är Pasi (Hiirikosis) bedömning, inte vår, säger alltid lika tillmötesgående klubbchefen Anders Eklund. Jag reagerade också på det, säger Anders till Vikfancentral.se.

Hur är det med Arvid Strömberg?

– Arvid har jag sämre koll på. Jag vet att Niklas (Johansson) försökt nå honom. Han är sjukskriven efter senaste hjärnskakningen.

***

Då verkar det inte vara kört ändå för Fredrik Johansson, som är en viktig spelare med sin fart och förmåga att transportera och fördela pucken.

Anders bjöd sedan in undertecknad att snacka lite hockey på kansliet. Om ni läsare har några frågor ni vill att jag ska ta med mig till VIK-ledningen är det bara att ni hör av er nedan i kommentatorsfältet eller via mail: mikael_199(a)hotmail.com.

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Johan Holm - AvatarJohan68HolmJohan Holm

@VIKFanCentral Bergmans ”tittfint” vid 1-1 är för övrigt en riktig delikatess.

SvaraRetweetFavorit
Philip Sunell - AvatarphilipsunellPhilip Sunell

@VIKFanCentral Helt rätt ville bara få med den viktiga detaljen, Zäta spelar mycket med känslor enligt mycket och k… https://t.co/vjxh3eGMQP

SvaraRetweetFavorit
Kämpa! 💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlinKämpa! 💛🖤🏒

@VIKFanCentral Man ser många likheter i spelet mellan lagen. Box i egen zon 5 mot 5. Vågar inte gå på hårt i egen… https://t.co/CE1Dm7MEVr

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@philipsunell Jo efter en slash va? 😉 som brukligt då man tappat klubban.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto