Langkow efter Almtuna och inför Mora: ”Ganska stor omställning så för varje match kommer jag bli lite mer självsäker”

Langkow gjorde en bra match mot Almtuna. FOTO: RUNE ÅHLÉN

Langkow gjorde en bra match mot Almtuna. FOTO: RUNE ÅHLÉN

Fick byta några ord med Chris Langkow efter 3-0-segern mot Almtuna under onsdagen:

– Fin vinst för oss. Jag tycker att laget har spelat riktigt bra på slutet och alla jobbar tillsammans för att vi ska bli bättre varje dag. Det är kul att spela i ett lag där alla spelar för varandra.

Hur känns det för egen del?

– Jag tycker personligen det blir bättre för varje match, men jag kan och måste fortfarande bli bättre. Almtuna var ett steg i rätt riktning för mig. Det har varit en ganska stor omställning, så för varje match kommer jag bli lite mer självsäker där ute.

Hur var det att spela med Fish och Davidsson?

– Jag tycker att vår kedja funkade riktigt bra. Det verkar som vi har mycket bra kemi och vi kunde gjort några mål. Att vi kunde skapa chanser direkt i vår första match tillsammans är spännande, menar Chris, som nu laddar inför den tuffa bortamatchen i Mora på fredagen.