Ny brakförlust på bortaplan i Mora

9 svar

 1. Marko skriver:

  Nu har Kookoo i finska ligan enligt tidningsuppgifter i Finland givit upp kampen om att ta sig till slutspel och bla släppt iväg en del spelare. Nu bör VIK agera och ta in Robin J på lån för resten av säsongen, det ska inte vara alltför svårt.

 2. Lappen skriver:

  Ingen idé att värva nu ,det tar ju Migrationsverket flera veckor att behandla ärendet.

 3. Miko skriver:

  Att förlora mot topplaget Mora borta är inte oväntat eller överraskande. Mora är i dagsläget laget som jag tror kommer att kvala till SHL och jag tror de har en bra chans att ta sig upp, så bra tycker jag de är. Det jag däremot blir lite frustrerad över gällande Vik är de bedrövliga starter, först mot Timrå och nu mot Mora. Båda matcherna blev i praktiken avgjorda på några minuter. Vad beror det på? Min teori är att dessa lag är snabbare och effektivare på att utnyttja motståndarnas misstag, i synnerhet Mora. Nu får man dock glömma den här matchen och studsa tillbaka snarast. Hoppas Vik undviker kvalet även om jag håller med om att de borde klara det, men man gör bäst i att undvika det. Jag tror det finns en bra chans att man gör det om man bibehåller formen från 2017. Kan bli en avgörande matchen mot Björklöven i sista omgången.

  • Gurkan 63 skriver:

   Vad tror du om inställningen ?
   När vik mötet topplagen hemma så blir det inre såna hära stora siffror , se karskoga matchen.

 4. MA skriver:

  Mora är inget bättre lag än VIK på papperet, ändå var det toppen mot botten. VIK borde vara mer motiverade vinna den här matchen, för att kunna vara med och spela om en play off plats.

 5. Gurkan 63 skriver:

  Att det är sådan stor skillnad mellan toppen och botten i Allsvenskan kunde jag inte tro . Allsvenskan håller inte högre kvallite i år än förra säsongen ,vissa så kallade experter säger att allsvenskan är den sämsta på 7 år inget lag har pengar . Vik spelar bra hemma mot topplagen så hur kan dom förlora med så stora siffror borta mot topplagen ? Mitt enkla svar är inställningen förmodligen då är läget innstälda på att förlora innan dom går in på isen och självklart förlorar man om man har den inställningen. Frågan om att värva är svår att svara på ,personligen så tycker jag att ska det värvas så ska det vara någon som kan gå in direkt och göra skillnad och någon sån spelare finns inte att tillgå och inte med viks budget. Ett eventuellt kväll närmar sig men det finns poäng att spela om så chansen finns kvar,är inte orolig för ett kväll med den hockey vik vissat upp stuntals så ska dom klara sig kvar . Men kval är kval allting kan hända.

 6. Jan Malmberg skriver:

  2-0-1 Jonte Berg senaste 3 säsongernas mål av Jonte. Big joke. När kommer nästa.Sargslickare. Skicka honom till sura där kanske han behövs!

 7. Freddan skriver:

  Hur länge får lagen värva till ett kval?