Leksandskännare om Eric Johansson: ”På sitt bästa humör en tillgång för vilket lag som helst”

Marcus Eriksson får förvånande nog finna sig i att vara center i tredjekedjan i afton. Är inte det slöseri med resurserna?

Många är nyfikna på VIK:s senaste mycket meriterade nytillskott Eric Johansson. Johansson inledde lovande i Tingsryd för att sedan tröttna.

Leksandskännaren David Hellsing, som bland annat varit redaktör på SvenskaFans, kontaktades av Centralen angående Eric. Johansson har gjort två säsonger i Leksand.

– I sina bästa stunder är han riktigt spelskicklig, samtidigt som han besitter ett bra skott. Med andra ord en utpräglad offensiv spelare, menar David

– Bristerna är i egen zon. Det var många gånger jag svor över hur ofta han gick bort sig. Väger dessutom lite för lätt. Dessutom tycker jag han är lite ojämn. Han kunde vara lysande i fem matcher, sedan totalt osynlig nästkommande fem matcher.

– Men när han är på sitt bästa humör är han en tillgång för vilket lag som helst. Ska dessutom vara en bra kille, vad jag har hört, säger David avslutningsvis.

***

Blir spännande att se Johansson ikväll med egna ögon.

***

Undertecknad träffade av en slump Mark Santorelli på Cornetto salladsbar mitt i stan. Den trevlige kanadensaren hälsades välkommen och konstaterade att det är kallare i Västerås än Tingsryd.

Vi får hoppas VIK-fansen kan höja temparaturen i kvällens match mot Almtuna.

***

Men Marcus Eriksson tillsammans med offensivt begränsade Viktor Mårtensson? Det känns som att slösa bort ”Lill-Firsovs” enorma talang – här behövs ju snipers att ta till vara på mackorna från Norrköpingssonen!