Något svårbedömde Mathias Bromé lämnar för Asplöven: Signal om tydligare roller?

4 svar

 1. Mr H skriver:

  Anders – Emmerdahl fick nog sina chanser, åtminstone när jag tittade. Bromé däremot, han kan ha hamnat lite fel, för många olika femmor. Bra i början av säsongen. Ville nog ha honom kvar också.
  Micke – vet Du något mer om Lihagen. En av Karlskronas mest nyttiga. Superkul om han kunde komma tillbaka!!

 2. Gurkputte skriver:

  Tycker helt tvärtom än föregående talare.
  Emmerdahl har blandat och gett,bra matcher varvat med katastrofala matcher, han saknar fysiken för att vara en riktigt stabil back.
  Hade hoppats att han skulle blomma ut i år men icke.
  Helt rätt att släppa han.
  Lycka till Emmerdahl!

  Brome saknar även han fysiken, killen kämpar och sliter men fastnar oftast i hörnen och tappar pucken mot större och snabbare backar.
  Förstår helt Bromes val att lämna, förhoppningsvis utvecklas han mer i ett lag där han får spela i en toppkedja.
  Lycka till Brome!

 3. Anders skriver:

  Mathias Bromé är en spelare som kan vända en match, en ”gubben-i-lådan”-typ som kan skapa chanser från ingenting. Tråkigt att Mathias bryter kontraktet men man måste få istid för att utvecklas. Det är svårt att skapa chanser från bänken… Grattis Asplöven och lycka till Mathias!
  .
  Jonas Emmerdahl har varit en av de bästa backarna i VIK de senaste säsongerna trots att VIK-ledningen inte riktigt gett honom den roll han förtjänat. Enligt Andreas Lindh en av de bästa backar han spelat med.
  Trist att Jonas valt att lämna VIK men samtidigt så tycker jag att han gör rätt. Grattis Björklöven och lycka till Jonas!

 4. erik@Hotmail.com skriver:

  Brome är inte svårbedömd, han är ”poängkung”.Tränarnas oerfarenhet/pondus gjorde så brome/Larsson/mastomäki/lantosi fick backa tillbaka i höstas till förmån för Conny och co. Med en mer erfaren tränare skulle dessa killar varit slutspelets mest avgörande spelare. titta hur andra shl/Ha lag skött sina ungdomar vs äldre och vem är bäst i Saik just nu..