Patrik Berglund om eventuell lockout: “Det finns lag i utlandet också”

I en något märklig artikel där VLT (rubriksättarna?) på något sätt försökte få till att Patrik Berglund och Mikael Backlund med stor sannolikhet kommer till VIK vid en eventuell lockout sa Patrik Berglund sig vara mycket osäker på om det blir VIK trots allt.

– Det finns ju lag i utlandet också, sa Berglund till VLT.

Något trist indikation för många VIK-fans, då Berglund verkligen visade VIK-hjärta och stannade en extra säsong i Gulsvart innan han drog till St. Louis. Det verkade inte skada hans karriärutveckling då.

Argumentet är annars att man behöver bra matchning mot bästa möjliga motstånd för att hålla igång karriären. Men samtidigt visar NHL-stjärnor som Ray Whitney (spelade inte alls under förra lockouten), Scott Gomez (spelade i gärdsgårdsligan ECHL senast) och Jarome Iginla (spelade inte alls) med flera att det inte behöver vara negativt med ett “lugnare” år.

***

Men detta är ju bara spekulation. Vi vet inte ens om det blir lockout och om “Bulan” trots allt vill hjälpa sitt VIK när det väl kommer till kritan.

Rösta här till höger om hur Du känner i frågan!

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈 - AvatarWaspfactory42Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈

@VIKFanCentral @MartinF021 Jag säger att han är vår jag. Norin ska ingenstans, definitivt inte till en konkurrent i HA 😉

SvaraRetweetFavorit
Daniel Enestubbe - AvatarenestubbeDaniel Enestubbe

@hockeysnubben95 @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral Ja. 12-månaders är väl i det närmaste obefintligt i de flesta HA-klubbar.

SvaraRetweetFavorit
Filip Sjöström - Avatarhockeysnubben95Filip Sjöström

@enestubbe @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral För att klubben ska behöva ha 12 månaders avtal eller?

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto