Silly: Är det inte snart dags för en ny kanonvärvning & mer om Kalle Loponen: ”Han var inte nöjd själv med sin egen insats men när han fick chansen tog han den”

6 svar

 1. Lag att beundra! skriver:

  Rubins VIK-backen fixar VM brons mot USA han gör 2 sista målen för Lettland sanslöst. Verkligen ingen (skitunge) GRATTIS🥅🏒

 2. DD skriver:

  Har kollat en del på VM och jag måste säga att jag är imponerad av Lettland. Jag gillar särskild Janis Jaks och Rihards Bukartsa. Både är rightare och Jaks gjorde 25 poäng på 47 matcher i Tjeckien och Bukartsa 25 poäng på 28 matcher i Österrike.

 3. Musse skriver:

  Det är ju bara maj ännu, fick känslan när jag pratade med NJ att han har några som han vill hålla på ett tag pga av det idiotiska avtalet med Shl. Igår fick vi medlemmar följa ett klipp från fysträningen, man kan ju undra varför inte Berglund finns med här om han nu tänkt sig att spela?

  • Christoffer Franzén skriver:

   Med lite tur, är han med på fysträningen, men att klubben inte vill att det ska synas för allmänheten. Av en anledning….🙂🙂

  • Pelle skriver:

   Han får väl kanske inte vara med i och med att han inte skrivit på något kontrakt

   • Musse skriver:

    Nä den förklaringen köper jag inte, han var ju med två månader på is utan att ha skrivit på något kontrakt….
    Kanske tuffare än vi tror att göra en comeback i den åldern och med det uppehållet. Jag hoppas han kan spela men är skeptisk till att det blir något.