Stefan Warg om Örebro kontra VIK och framtiden: “Jag kan i nuläget inte svara på var jag spelar nästa år”

FOTO:RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Centralen fick utbyta några ord med Stefan Warg som gjorde en fin säsong under Jocke Fagervalls ledning. Warg gjorde sin bästa säsong i karriären men har ryktats till Nordamerika.

Vad har Jocke Fagervall betytt för din utveckling Stefan?

– Fagervall har betytt väldigt mycket för mig och min utveckling under den gångna säsong. När jag kom från Örebro var självförtroendet lite sargat men jag fick mycket förtroende redan från början av säsongen. Jag byggde snabbt upp mitt spel och har kunnat tagit många steg i min utveckling under säsongen.

Vilka delar i spelet har du främst förbättrat sedan Örebrotiden?

– Det mesta men den offensiva sidan fanns det inte ens någonting av i Örebro, mitt jobb var begränsat till det försvarszonen. Men även snabbheten, inte behövt tagit onödiga utvisningar vilket är extremt viktigt.

Vad behöver VIK förbättra för att ta steget upp?

– Man har ett system som fungerar, det gäller dock att man hittar en bra ersättare till Lasse som var vår räddare många gånger under säsongen. Jag tror också att man behöver få in ett par spelare till som ökar målproduktionen.

Kan du tänka dig att stanna i VIK och fullfölja ditt kontrakt?

– Jag kan inte svara på den frågan i nuläget, säger Stefan avslutningsvis.

snap_isAutoPosted:
1
snapEdIT:
1
snapFB:
s:111:"a:1:{i:0;a:3:{s:8:"PostType";s:1:"A";s:10:"SNAPformat";s:31:"%SITENAME% %TITLE% %URL% %IMG%";s:4:"doFB";i:0;}}";
snapLI:
s:120:"a:1:{i:0;a:4:{s:10:"AttachPost";s:1:"0";s:10:"SNAPformat";s:6:" ";s:11:"SNAPformatT";s:6:" ";s:4:"doLI";i:0;}}";
snapTW:
s:265:"a:1:{i:0;a:7:{s:4:"doTW";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:55:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #hockeyallsvenskan";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"333846483155697664";s:5:"pDate";s:19:"2013-05-13 09:29:39";}}";
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:76:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2013/03/Warg-hjälper-Weiskog.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@VIKFanCentral @Ornie1939 Exakt, mina hundralappar jag slänger in på ditt konto förväntas ju ge god avkastning! 🙂 T… https://t.co/mtGtUSNAZy

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@binarypapa @Ornie1939 Sen när några ju satt in en slant vågar jag inte sluta i brådrasket, vill inte bli stämd för… https://t.co/BbsaNGjKMA

SvaraRetweetFavorit
Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@Ornie1939 @VIKFanCentral Aha, det är pga den där stadiga inkomsten Micke kände att han kunde "rage-quitta" häromda… https://t.co/46B5lPRdTL

SvaraRetweetFavorit
Jonas Karlsson - AvatarJonasKa71684663Jonas Karlsson

@VIKFanCentral Härligt Mikael! Kul att se och höra av dig igen!😊👍💛🖤

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto