Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

Update med Paananen & lite silly om f.d. Björklövenspelare + ny AHL-forward på marknaden

 

Det har gått lite upp och ner för J20 på sistone, en seger borta mot Djurgården följdes upp av en förlust mot bottenlaget AIK senast. Nu ligger man precis över slutspelsstrecket.

– Det har gått lite upp och ner resultatmässigt, säger tränaren Thomas Paananen till bloggen. Men vi har något spännande på gång. När vi har så pass många unga spelare är det helt naturligt att det blir så ibland. Vi jobbar stenhårt med dem om vad som krävs för att nå nästa nivå.

– Glädjande för oss var ju när Hampus Wallin fick göra 1-0-målet mot Oskarshamn på pass från Christoffer Jansson. Det visar att vi på rätt väg.

– Vi har ganska många spelare som kommer att ta det där sista steget snart, stenhård träning och bra matcher hela tiden gör att A-laget förhoppningsvis får får ännu mera juniorer som knackar på dörren.

Hur tänker du kring att A-laget plockar så många spelare från er? Hur ser dialogen med Olsson & Zabel ut?

– Hela verksamheten går ju ut på att vi ska fostra så många som möjligt upp till A-laget. Så det tycker jag naturligtvis är roligt. Då ser man också om de är redo eller om de behöver ner till oss igen och förbättra vissa delar i spelet.

– Dialogen mellan mig och Christer och suverän, vi talas vid dagligen om spelare och massa annat som tillhör tränaryrket. Vi sitter i samma båt men har varsin åra.

– Christers bästa egenskap är att han är engagerad och väldigt kunnig vilket gör att jag lär mig saker dagligen eftersom han låter mig ta del av allt hela tiden. Samma sak gäller naturligtvis med Tony Zabel också .

– Visar spelare framfötterna hos oss så rekommenderar jag spelaren till Christer och Tony och sedan får de bestämma hur de går vidare med det.

***

Och så lite silly: Alex Hutchings (22 mål i Björklöven ifjol) är en av många som fortfarande letar jobb. ”So many teams kicking the tyres on him but nobody is biting”, säger en initierad källa. Lite märkligt då jag bara hört gott om Hutchings.

Luke Adam är ytterligare en bra AHL-forward som klivit in på marknaden här.

***

Samtidigt har #byggaVIK fått en bra start med 25 000 kronor insamlat på bara några dagar. Fortsätter det snittet kan snart ”Äpplet” så välbehövligt förstärka laget.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"786523146769801216";s:5:"pDate";s:19:"2016-10-13 11:05:06";}}";

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Åtta viktiga frågeställningar inför försäsongen som startar mot Vita Hästen: Kan Salminen, Speers och Cheek börja b… https://t.co/2ar5HRNnV6

SvaraRetweetFavorit
Daniel Fallman - AvatardfallmanDaniel Fallman

@philipsunell @VIKFanCentral 😀 lycka till. Tror säkert han blir sevärd. Vi håller tummarna för Pooley

SvaraRetweetFavorit
Philip Sunell - AvatarphilipsunellPhilip Sunell

@dfallman @VIKFanCentral Tolkade din tweet som att han skulle vara motsatsen till snabb på skridskorna och så är ab… https://t.co/mVnewmVM96

SvaraRetweetFavorit
Philip Sunell - AvatarphilipsunellPhilip Sunell

@dfallman @VIKFanCentral Sjävklart inte men skridskoåkning är absolut en av hans styrkor, tycker jag man ser efter… https://t.co/dVtG2WfqPJ

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto