Uppföljning podd där Zäta avslöjade att svensk icke namngiven center är huvudspåret och att det ej är Rundqvist – lista på ”15,5” lediga svenska centrar

Linus Persson är väl en av de troligaste centervärvningarna nu? FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Pelle skriver:

  VLT nämnde Joakim Andersson, Freddans kusin, för ett par dagar sen. Men han har ju skrivit på för KooKoo i finska ligan. Vet inte om han skrev på alldeles nyss eller om VLT har dålig koll.

 2. Hockeyfan skriver:

  Tror som dig antingen Ljunggren eller Persson, troligtvis Persson. Persson borde ändå kunna göra 30+ poäng och han har mycket erfarenhet som skulle vara nyttig för VIK.

  Persson, Skedung, Öhrn är en gedigen centersida.

 3. Blackhawks skriver:

  Rasmussen skulle ju vara helt suveränt men är väl lite av ett långskott de luxe om inte klubbhjärtat tagit överhanden. Vilken hjälte han skulle kunna bli
  Tror det är Ljunggren de andra göre sig icke besvär 🙂

 4. anders stenlund skriver:

  varför inte kevin Stenlund skulle vara härligt med en Stenlund i vik hehe
  litar på stor z det här kommer nog att bli bra

 5. Pelle skriver:

  Jag hoppas inte det är Linus P. Han såg blek ut när jag såg honom 2018-2019, är i äldsta laget, och LIF-supportrarna har klagat på hur dålig han är i två års tid.

  Rasmussen är förstås drömmen. Ryno vore inte dum heller. Men Hillding är kanske mer realistisk.

  Jag känner inte till alla SHL-spelarna om jag skall vara ärlig. Följer inte den serien. Men AHL-centrarna tror jag har varit med i Junior-VM. Dom är intressanta, men håller förmodligen SHL-klass och är utom räckhåll.