VIK tappade i praktiken topp-4 – och i värsta fall även Mikael Frycklund – då Gulsvart, inför SHL-mässiga VIK Support, fortsatt var klena sista tredjedelen mot Björklöven

Mikael Frycklund stod direkt för tre högklassiga assist i Västervik. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

10 svar

 1. Robert Jonsson skriver:

  Löven lirade slutspelshockey med utlägg ur egen zon när man fick press på sig. Dessutom ett tyngre o rejälare spel i egen zon. VIK känns att spela mer hafsigt och på chans. Sedan är ineffektiviteten ett megastort problem.
  Paananen och Zetterberg har ju nyss förlängt sina kontrakt så tjatet om att de skall bytas ut borde läggas ner.

 2. Kalle skriver:

  Väldigt många felpass, uddlöst, odisciplinerat etc. Men är det verkligen pannan som ska diskuteras? Jag tycker allt mer att det är Z som inte har lyckats få ihop eller värva ett bra lag. Dem senaste värvningarna har säkert varit bra för ekonomin. Men inte mycket mer än det.
  Hakkarainen glänste i början, men nu skapas det endel men når inte enda fram. Jalonen, rigelius händer det inte mycket alls med. Det behövs klass. Och inte då någon äldre svensk spelare som redan gjort sitt.

 3. Kristoffer Grundström skriver:

  Ska man som Lövare summera resultatet så är jag bara nöjd med att vi vinner, men jag är dock inte lika säker på att vi kommer att gå långt i slutspelet. 4 topplag där den som gör minst misstag öppnar för att HV71 och BIK Karlskoga blir för starka. Hoppas dock att jag har fel & att vi är med iaf till semi-finalserien.

 4. Musse skriver:

  Det var en hel del som såg bättre ut ikväll än de senaste matcherna. Förmågan att göra mål och vinna tekningar håller inte högsta HA klass. Det vill många inte inse och då börjar drevet mot Pannan igen…. Han har två juniorer, en energispelare från ettan och kanske 4-5 fjärdelina-spelare. Ingen riktigt skicklig tekare och två tänkta topp 6 spelare har fått sparken. Det kommer bli en kamp att hålla en topp 6 placering, med eller utan Frycklund. Därför är det inte rimligt att ha shl förhoppningar redan i år. Hoppet står till att Z kan hitta minst 3 st nyförvärv innan tisdag natt för att säsongen ska få lite spänning på slutet. Inte troligt och kanske bättre att satsa pengarna på riktiga nyförvärv till nästa säsong?

 5. Jan Malmberg skriver:

  Man får den publik man förtjänar. Bra tryck första 15 min. Men efter 0-3 direkt i andra perioden borde man ha åkt hem . VIK har igen väldigt svårt att göra mål. Med detta spel inte en suck mot topplagen i slutspelet. Och Gustafsson har för mycket grod perspektiv( = LÅG) och alla målvakter ser ut som fantomer igen mot VIK. Känns hopplöst just nu .

 6. OlofZ skriver:

  Tittade lite extra på Lukas Z. Verkar villrådig och helt ur slag. Gör misstag och söker sig hem till båset.

 7. J skriver:

  Bra kämpat till oss på läktaren i alla fall!
  Synd med förlust..

  Om Frycklund blir borta länge, vad tror ni om att ledningen ska satsa på att ta in en till tränare i båset säsongen ut? Se om förändring kan ske då. Paananen har varit tränare länge nu och tycker mig ej se några ljusa resultat. Väldigt ojämt. Bra ibland, dåliga i 3 matcher, bra i 4 matcher, dåliga i 5 matcher osv..
  Samtidigt är ju målet SHL24 . Det är det ett tag kvar tills dess . Paananen kanske blir Sveriges bästa tränare tills dess..samt bättre spelare tills nästa säsong..

 8. Observant skriver:

  Ändrat nu såg jag.

 9. Observant skriver:

  Kalle Östman hade med behövs dag men förmodar att Ludvig menas haha. Bra analys som vanligt. Tungt avbräck med Fryklund. Behövs fler som honom som kan med tyngd sätta press på motståndarbackar.