Alexander Lindelöf som lämnar Brynäs är värd en ”long look” som puckframsmekare till Zetterberg och annat – vem är egentligen bäst av Lundgren, Mylläri & Lindelöf?

Lindelöf låg bakom VIK:s bägge mål med två enastående assister. ARKIVFOTO: RUNE ÅHLÉN

9 Responses

 1. Bozo skriver:

  Lundgren har egenskaper som är mer unika, är därför den man borde satsa på men är säkerligen den som kräver mest.

 2. Martin skriver:

  Håller med dig om resonemanget Micke, dock så börjar man fundera hur mycket man ska behöva bli serverad. Lever man på sitt skott och är relativt medioker i 5vs5 tycker jag man ska kunna ta skott i många lägen och situationer med varierande paasningskvalite.

  Lite Conny över det. Han gjorde spelarna runt sig bättre. Tycker man kan ställa den bilden på Z, att han ska ge assist åt backar, inte tvärt om.
  Lite raljerande men ni fattar..

 3. Gurkan63 skriver:

  Varken Lindelöf eller Zäta gör någon skillnad för vik. Personligen är lill Zäta överreklamerad.
  Söker vik utfyllnad , ta hit Lindelöf isåfall. Vik står och stampar just nu utvecklads ingenting. Vill vik framåt så behövs det målskyttar som gör skillnad . Dessa två ovan nämnda kommer inte ta vik framåt . Lundgren samt myllerä har kommit in i spelet och har rutin på högre nivå som inte Lindlöf har. Nu är det bra priser på marknaden fyndläge. Vik har blivit en klubb att återvända till när det går åt skogen . Samma Pannanen Ivarsson dom har kanske kört fast med laget.

  • Pelle skriver:

   Håller med. Jag blev förvånad över att Brynäs värvade dessa två. Ingen av dem var redo för en högre nivå. Att de blev bänkade har bromsat deras utveckling. Tar sen lång tid att få tillbaka självförtroendet igen. Svårt att avgöra var Lindelöf står just nu. Man skulle nästan vilja se honom först, typ tryout. Men VIK har nog för många backar och för dålig ekonomi just nu. I nuläget känns nog de rutinerade backarna viktigare. Och de är ju inte jättegamla heller. Men om Lundgren lyckas få ett proffskontrakt utomlands tex så öppnas ju möjligheten för Lindelöf.

 4. Bozo skriver:

  Om Younan är svårt skadad = borta resten av säsongen, finns det väl plats för alla tre. Kan inte vara lätt att vara ledig back på dagens marknad.

  • Pelle skriver:

   Bara lätt skadad tydligen och är snart tillbaka. VIK har nog inte råd med tio backar, när det dessutom är tunt på center och forwardssidan. Saknas målskyttar framförallt.

 5. CD skriver:

  Hade oxå behållit L,en men helst alla. östman, hur går det för honom?

  • Mikael Norén skriver:

   Bra fråga om Östman. Har bara 0+3 på elva matcher och snittar bara 9:45 per match i Djurgården. Snittade 12 minuter/match förra säsongen. Vore ju en drömvärvning nästa säsong om han tröttnat på lite mindre istid i DIF. Vet ej om han är mogen för större roll i DIF framöver?

   Fick ändå spela runt 15 minuter senast…

 6. Mattias skriver:

  De två L:en skulle jag ta. Helst alla 3.