Åtta tungt meriterade Europaproffs & två intressanta AHL-killar som letar forwardsjobb då VIK behöver ersätta Asplunds briljans & förmåga att lyfta ojämna VIK-forwards

Sebastian Benker har en hög högstanivå - en nivå som VIK måste få forwarden att hitta mycket oftare. Det gäller de flesta av VIK:s även i övrigt ojämna forwards. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Bozo skriver:

  Behövs direkta tillskott för värvningar. Dags att skramla till supporterspelare. Eller så mörkar Z? Spelarna kostar inget i och till VIK, speciellt denna säsong och det vill man inte visa? Samt att sponsorer finns det som är villiga slanta för rätt spelare?

 2. Jan Malmberg skriver:

  Kul att höra från Thornberg och Filander bägge fd.VIK tränare.Hockey lördag kommentatorn och Oskarshamns tränaren att Oskarshamn är
  det lag i SHL som anammat inspel centralt mest i SHL. Det har ju gått bra ,man kan ju inte göra 3-4 indianare som VIK gjorde i en match. Hörde att Oskarshamn tror sig gå +-0 i år. Dom kan väl Ekonomi där. Låg spelarbudget billig Arena. 1-1 mot Skellefteå efter första!

 3. Jan Malmberg skriver:

  Funderar hur det blir med Alexander Lindelöf han ska ju bo i Västerås . Såg redan i första matcherna i Brynäs på Hockey Lördag förra säsongen att han inte var en SHL back. Fick rätt tydligen.
  Det är något annat att spela i VIK i hockeyallsvenskan . Kolla bara på Oskarshamn ett helt annat lag en det hockeyallsvenska. Jonathan Dahlén gjorde väl ingen succé i Karjala cup. VIK var bedrövliga i första perioden i går utom Kruse så klart. Dom två andra perioderna var ju helt godkända. Men som alltid utan mål inga vinster. Karlskoga har lika många insläppta som VIK men gjort 18 MÅL 🥅🏒mer än VIK.

 4. Krille skriver:

  Hur som haver så måste truppen breddas.
  Tungt jobb om skadorna fortsätter.

 5. PatrikH skriver:

  Vore intressant med en genomgång av VIKs möjliga intäktskällor också för att balansera genomgångarna av hur VIK skulle kunna spendera pengar som de sannolikt inte har. Men detta mitt intresse beror nog på att jag i grunden är företagsekonom.
  Sedan tycker jag insatsen igår visar att det finns visst sparkapital i den nuvarande truppen.

  • Mikael Norén skriver:

   Kloka ord PatrikH, mycket bygger på om man kan få in externt öronmärkt värvningskapital. Men djupare ekonomiska analyser är svårt att göra från utsidan för mig. Vill bara försöka visa en del av utbudet då jag har lite insyn där.

   Litar fullt på VIKs ledning gällande ekonomiskt beslutsfattande.