Almtuna saknar nio & ytterligare en Bourque till SHL/Allsvenskan efter Djurgårdens René?

En Jimmie Jansson i sitt livs form ser enlig Zäta ut att stanna. FOTO: RUNE ÅHLÉN

 

Enligt VIK.se saknas bara Petter Mattsson och Tobias Smids inför kvällens match mot Almtuna, där Gustav Lindström, Lucas Sandström och Erik Broman är skadade.

Per och Jacob Svensson, Linus Rotbakken, Like Pither, Daniel Ljunggren och David Vallorani vilar. Jacob Svensson är precis spelklar efter skada men vilar nog p.g.a. just det.

Sex juniorer går in i AIS och Christian Blomqvist från Arlanda Wings får chansen. Uppenbarligen är bloggens eget scoutöga inte helt oävet då vi lyfte fram just denna avige rightare då VIK mötte Arlanda i försäsongspremiären.

***

Sedan blev det ett missförstånd på bloggen igår. Gårdagens scoutprofil på Djurgårdens nye René Bourque gällde namnen Ryan Bourque, som är mindre känd.

Dock slumpade det sig så att även Ryan erbjöds till Djurgården för en tid sedan, det pratades då om en tryout. När det sedan berättades att Bourque hade skrivit på, dubbelcheckade scouten inte förnamnet. Så DIF pratade om Ryan innan, men signade Rene.

Med andra ord letar även Ryan Bourque jobb i Sverige. Rays son. Bara det!

3 svar

  1. 2017-08-30

    […] är vikfancentral.se som rapporterar att Ryan Bourque ska ha blivit erbjuden till Djurgården för en tid sedan, men att […]

  2. 2017-08-30

    […] tungt NHL-meriterade Rene Bourque slog ned som en liten bomb under gårdagen. Och nu uppger sajten vikfancentral.se att ytterligare en Bourque kan vara på gång till […]

  3. 2017-08-30

    […] är vikfancentral.se som rapporterar att Ryan Bourque ska ha blivit erbjuden till Djurgården för en tid sedan, men att […]