Angell inför Karlskrona och efter Moradebaclet: “Många av spelarna ser sig i spegeln och frågar sig själva vad de kan göra bättre”

Centralen fick byta några ord med Nick Angell om senaste förlusten i Mora (2-5) och den klena starten.

– Moramatchen var en tuff en att förlora. Många av spelarna var mycket besvikna. Alldeles för många utvisningar kostade oss matchen, rätt och slätt. Svårt att vinna när vi är i utvisningsbåset nästan en hel period, konstaterar Nick.

– Det positiva var att vi skapade 29 skott i 5-mot-5, vilket är mycket med tanke på att vi var utvisade nästan en hel period. En annan positiv sak var att Brock gjorde två mål och verkligen börjar bli bekväm.

– Det är svårt att få kedjorna att funka när vi är ständigt är utvisade, men jag tycker att laget arbetade mycket hårt, blockerade en massa skott och vi hade några bra chanser att göra mål. Uppenbarligen ser vi förbättringsområden också så att vi kan ta tre poäng.

– Många av spelarna ser i spegeln och frågar sig “vad kan jag göra bättre för att hjälpa laget?” och jag känner att det visar ansvarstagande och förståelse för att ni fans och VIK:s organisation efterfrågar och förväntar sig mer av oss.

Varför tar ni så många utvisningar?

– Bra fråga. Utvisningar sker, det är en del av spelet, men jag tror att spelare känner trycket och de försöker spela hårdare och hårdare, när ibland allt du behöver göra är att spela smartare och med lite mer kontroll. När du försöker mer och mer är det inte alltid lätt att kontrollera, säger Nick avslutningsvis.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. Pingback: Angell inför Karlskrona och efter Moradebaclet: ”Många av spelarna ser sig i spegeln och frågar sig själva vad de kan göra bättre” » VIK FAN CENTRAL | KHK Focus

Tweets

Martin - Avatarmartin_park021Martin

VIK som högst 4:a i upptaktsträffen, passar oss perfekt!! @vasterasik @VIKFanCentral @henke778

SvaraRetweetFavorit
Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@VIKFanCentral Oerhört glädjande. Kanske bli slutspel för J20 sen, de har man ju inte direkt vart bortskämd med senaste åren

SvaraRetweetFavorit
Svensk Hockey - AvatarHockeySvenskSvensk Hockey

J20-extra: Dominante Thorwalls & Co. i VIK:s juniorer tog ytterligare en fin skalp mot Mora (efter 8-2 mot Leksand… https://t.co/VLIOOEtvJl

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

J20-extra: Dominante Thorwalls & Co. i VIK:s juniorer tog ytterligare en fin skalp mot Mora (efter 8-2 mot Leksand… https://t.co/qseLhUeKoh

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto