Anthon Erikssons passningar till Karlskogas Eriksson och Almtunas Sandström & scout om Niki Petti som är ny i Mora

Anthon Eriksson har riktigt bra högstanivå. FOTO: RUNE ÅHLÉN

15 svar

 1. Marko skriver:

  Kör bloggen i vanlig stil Mikael så är den stora majoriteten väldigt nöjd, precis som jag : )
  Alltid matnyttig info om vad som händer på olika håll och jag gillar iaf att läsa om saker och ting som ibland sker utanför Rocklunda..ibland påverkar det ändå VIK på ett eller annat sätt, förr eller senare, you never know…

 2. PK skriver:

  Micke, keep up the good work. 👍 Ingen anledning att ändra något

 3. VIKarn skriver:

  Nej vadå finns ingenting ointressant att läsa om andra lags nyförvärv.
  Vilken annan blogg handlar bara om en klubb.
  Skärpning med kritiken nu, Micke har stort kontaktnät inom hockeyn, utnyttja det Micke.
  Det är till intresse för många, inte bara VIKare.
  Jag har sett att både leksingar å örebroare länka till denna site.
  Kör hårt Micke din blogg är uppskattad av många fans, inte bara VIKare.

 4. Vimmerbyarn skriver:

  Har oxå reagerat på detta med texter om shl och nhl. Ser heller inget större intresse av det. Men om majoriteten av bloggens läsare finner det intressant, är det ju bara att fortsätta att skriva om det.😊 Tycker Centralen är kanon och uppskattar verkligen allt jobb du lägger ner på detta, Micke!💛🖤

 5. Mikael Norén skriver:

  Tack för dina synpunkter Erik, håller med om att bloggens namn är missvisande, då det inte bara handlar om VIK. Har funderat på att byta namn på bloggen faktiskt, men det är för omständligt och nuvarande namn är numera ganska inkört.

  Det här med mina scoutkontakter kom mer och mer efter att bloggen lanserats. De flesta besökarna är faktiskt från Stockholmsområdet nuförtiden, tätt följt av Västerås (även om det säkert rör sig om många gurkor som är i STHLM av olika anledningar).

  Sedan är det ganska många från Göteborg, Malmö, Umeå, Helsingborg, Lund, Luleå, Örebro, Uppsala och Växjö mfl., där har varje ort har cirka 500-1000 stadiga unika besökare, men såklart även där en del utflugna gurkor/västmanlänningar.

  Vissa verkar uppskatta att det inte bara handlar om VIK, men om fler tycker som du är det ju onödigt att jag lägger tid på ex. scoutrapporter. Samtidigt är det roligt att höra Supermario, Stefan Nore och Fredrik som uppskattar annat än bara saker om VIK.

 6. Fredrik skriver:

  Jag älskar att det kommer mer information än bara specifikt för VIK. Håller inte med Erik även om man givetvis i grunden läser bloggen pga VIK-intresset.

 7. Supermario skriver:

  ”Ärlig blogg om hockey i allmänhet och VIK i synnerhet”

  Vad SHL värvar och medföljande scoutrapporter är väl ”hockey i allmänhet”?

  Micke har en närmast unik kontakt i bloggosfären i Sverige på agentsidan och rapporterna lockar nog många läsare med ett hockeyintresse. Klart han ska skriva om det med. Han har nog betydligt fler läsare än bara oss VIKare

 8. Erik skriver:

  Jag följer ju denna blogg för VIK och Allsvenskan. Inte vad lag i SHL värvar.

 9. Erik skriver:

  Jättebra blogg. Men en sak jag tycker är dåligt, är att du rapporterar vad SHL lagen har värvat och massa prat, statistik o.s.v om dom. Är ju totalt ointressant för oss här i Allsvenskan. Enligt mig onödig läsning allafall. Eller så vill du bara fylla ut vissa inlägg i bloggen lite. Hoppas du tar det på rätt sätt. Annars är det en bra blogg 👍

  • Stefan Nore skriver:

   Om du köper en tidning för att få nyheter så finns det säkert en hel del där som inte intresserar dig, men som någon annan finner nöje i att läsa. Inte skriver väl du till chefredaktören på den tidningen och påpekar att den innehåller text som inte du tycker är intressant?

   Fortsätt ditt grymma jobb med bloggen Micke!

   • Erik skriver:

    Förstod att nån pajas skulle ta kritiken på fel vis. Det var ett väldigt efterblivet svar haha! Nu är ju detta en VIK blogg som ska röra VIK och inte en kvällstidning som rör hela Sverige/Världen. Är du med? Eller ska jag ta det igen så även du förstår? Som sagt tycker jag han gör ett kanonjobb men borde lämna SHL utanför då denna blogg heter ”VIK Fancentral”. Eller du kanske har missat det?

    • Stefan Nore skriver:

     Jag betackar mig för att kallas pajas med efterblivet svar. Du visar med önskvärd tydlighet hur liten människa du är.
     Ska det vara så jävla svår att inte läsa det du inte anser vara relevant för dig och låta oss andra ta del av Mickes fördjupningar i ämnet ishockey. Är du ledsen för att du inte fick vara ordningsman i skolan och därför försöker styra och ställa här.?
     Se så, kissa, gå och lägg dig och låt oss höckeynördar få vara ifred!