”Äpplet” om hur han vill värva, lite inför Almtuna & Wikman in från Leksand

Fick byta några ord med Andreas Appelgren inför kvällens hemmamatch mot Almtuna:

– Timråmatchen senast var återigen en match som vi gjorde väldigt bra defensivt, säger Andreas Appelgren till bloggen. Men sen fick vi inget riktigt drag i grejorna när vi ställde om till spel med puck, det måste upp mot Almtuna ikväll.

– Vi måste hjälpa varandra bättre när vi vinner puck och då gäller det allting från att vara spelbar, ge varandra bra support och höja passningskvaliteten.

– Som det är nu så tycker jag att vi slänger pucken till kompisen och tar inte riktigt ansvar för att det blir ett bra pass på bladet som vi sen kan agera vidare ifrån.

Hur vill du förstärka laget?

– Med tanke på alla skador som vi har så blir det väldigt rörigt i laget och i omklädningsrummet. Det är spelare in och ut och det blir svårt att få kontinuitet i det man gör dagligen och det man jobbar på över tid.

– Därför skulle jag vilja ha in en spelare i varje lagdel, en back, en center och en ytter, så att man kan stänga butiken och bygga vidare på det man har oavsett skador och sjukdomar, menar Äpplet.

***

Intressant alltså att Äpplet vill värva hela tre spelare… William Wikman blir en kortsiktig lösning ikväll på lån från Leksand.