Bitvis bra VIK men dåligt skytte i första gav Almtuna biljett in i matchen som de tog med hela handen

VIK på fall. Det blev en grå och osynkad avslutning i Uppsala. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

1. stenberg skriver:

Coaching var ordet.Totalt fyra forwards inne på baklängesmälen, märkligt beslut att sätta in tre av dessa i slutet av en match där prio borde varit att hålla tätt bakåt.

3. Gurkan 63 skriver:

Har sakt det förut att vik måste lära sig att stänga matcherna . Jag 3-2 ca 3 minuter kvar och 3-3 målet var bland det sämsta jag har sett . Försvaret lämnar Dahlbom helt själv. Några fall framot var det ikväll och vara att glömma kvällens sista 3minuter och kriga vidare .

4. Miko skriver:

En blytung, irriterande och onödig förlust. Ännu tråkigare när man tänker på att man kan ha tagit in tre poäng på AIK och inför onsdagen haft en chans att klättra upp på en andra plats vid en vinst. Synd att Vik drabbas av en svacka samtidigt som AIK och att man därmed inte utnyttjar det utan blir nollade mot lag i nedre delen av tabellen. Man har fortfarande bra läge att närma sig topp-två vid en vinst men framförallt hålla sig i topp. Jag hoppades att förlusten mot Västervik inte skulle ge upphov till en längre svacka och det hoppas jag fortfarande, för mot Almtuna så såg man tendenser till att laget är tillbaka. Vi lär se en heltaggad och revanschsugen Vik på onsdag. Bra chans att inför storpublik slå en AIK som också är i en liten svacka.

5. robert jonsson skriver:

Håller med att man blir förundrad över coachningen i slutet av matchen. Frycklund som varit inne på tre första bakåt spelar man samt Lindberg som är svag i defensiven. Efter 3-3 lär man säkra matchen särskilt på bortaplan o då går det inte o tok köra. Varje poäng kommer bli viktiga i i slutändan.