Centralens önskelista: Fyra på pappret lite drömska men logiska åtgärder som skulle ta VIK närmare SHL

9 svar

 1. Johan skriver:

  Alla dagar i veckan skulle jag välja Mcardle före Strömberg. Lägg pengarna på Mcardle och Mikkelson plus någon tuff forward. Mcardle var en av de bättre i kvalserien och sliter över hela banan. Tror Strömberg kommer se ut som en trött Jager som glider 25 till avbytarbåset. Inga pengar på Strömberg!

 2. Aahlstroem skriver:

  Williams – McGrath – Johner

  Montpetit – Fornataro – X

  Frycklund – Johansson – Davidsson

  Bromé – Mastomäki – Söderkvist

 3. frågetecken skriver:

  Vad händer med Oscar Pettersson? Han har väl kontrakt?

 4. Johan skriver:

  Om man tittar på forwards spelarna som är kontrakterade så kan jag omöjligt få ihop att det finns 9 stycken toppforwards??? Jag ser 4 kanske 5 toppforwards (Williams, McGrath, Johner, Fornataro, möjligtvis Fredda) som bevisligen klarar av att producera. Övriga forwards är stora, stora frågetecken. Bromé, Montpeteit, Mastomäki, Davidsson & Frycklund vet man ju inte om de kommer bli fiasko eller succé beroende på vilken roll de ska ha återstår att se! Om uppgifterna stämmer gällande Ahlströms bröderna (att VIK torskade på lönekraven mot SSK) samt Conny så kan man ju få en fingervisning om att det är tre forwards till som ska in i truppen, och då blir det klass värvningar.
  Back sidan ser oroväckande tunn ut, här behövs två spelare av hög klass för att VIK ska kunna utmana om SHL platser…

 5. Patrick skriver:

  Hej,
  NJ verkar inte ha lärt sig av misstagen från avslutande säsong, värvar bara forwards, ett stort problem var ju att VIK hade för dåliga backar, det kommer att bli samma problem kommande säsong: Angel mot Mitell med några plus för Angel, sen är backsidan lika dålig som säsongen som var. Annars håller jag med Mikael, in med Strömberg, Kenndel, Marklund och helst en till toppback. Idag har VIK 1,5 femma, 1 målvakt som håller resten är ????

 6. 021an skriver:

  Som du skriver Micke är vi i behov av en till offensiv back ala Mikkelson stil samt 1-2 ”up in the face” spelare. Både Marklund och Mcardle är detta samt att dom levererade i kvalserien. Signa!

 7. RB skriver:

  Håller inte med om att det finns 9 spelare som kan producera (topp 9-forwards). Möjligen 7, men det ska nog in 2 till bland dessa 9 för att chansen att gå upp verkligen ska finnas. McArdle får mer än gärna vara en av dessa. Blir i princip Johansson och Davidsson som enda icke-transatlant bland topp 9 när NJ är klar.

 8. g-snus skriver:

  mcardle + en ännu tuffare powerforward och mikkelsson, så är jag nöjd = shl

 9. fredrik skriver:

  med dom värvningarna du listar tror jag på shl! bara hoppas…