Centralens tabelltips 2014/15: Malmö vinner & Rögle tar bakvägen till SHL

4 svar

 1. Sly for Prez! skriver:

  1.VIK
  2.Mif
  3.Bofors
  4.SSK
  5.Rögle
  13.Timrå
  14.Björklöven

  Hoppas MIF och VIK går upp, men blir inte förvånad om Rögle vinner play off och sedan slår det lag som förlorat finalen.
  Vimmerbyarn. Åhjo på Percys tid gick det ganska bra att ”köpa” framgång 2 SM guld och ett Europa guld. Gick sämre för Stenbeck. Men men Percy är ägare av Arenan i övrigt är han ej inblandad i Mifs satsning. Det är Sylvegård som styr skutan, han lade upp en treårsplan när han kom och nu går vi in på tredje året. Men jag tror det blir betydligt jämnare top5 än vad experterna tror och håller nog VIK som favoriter.

 2. Mikael Norén skriver:

  Vimmerbyarn: Intressant, men lite tufft med Mora sist. Tror de är för bra och för traditionsstarka för det.
  ***
  Uffe, vore intressant om Timrå och Sundsvall möttes i kamp om allsvensk plats. Tufft derby då…

 3. Uffe skriver:

  Tror att Malmö är överskattade tror att det blir Västerås o Södertälje som går upp …1 Södertälje. 2.västerås. 3. Malmö. 4 .Rögle 5. AIK. 6 Mora. 7 Bik Karlskoga. 8 Björklöven. 9 Oskarshamn 10 Karlskrona. 11 Timrå. 12 Almtuna. Kvalar sig kvar. 13 Vita Hästen. 14 Asplöven. Går upp från Div 1. Tingsryd aif och Troja/Ljungby. I hård kamp med Sundsvall

 4. Vimmerbyarn skriver:

  Kontrar här med mitt tips. Alla pratar hela tiden om samma fem lag i toppen. Visst:Är ju dessa fem lag som har satsat mest på att gå upp, men verkligheten är ju inte alltid så enkel. Framgång kan långt ifrån alltid köpas för pengar. Det vet ju Percy Nilsson. ..=) =) Därför har jag försökt hitta ett lag som skulle kunna störa dessa fem och snuva Rögle på femte-platsen. Mitt val föll på Karlskrona. Även om de har tappat mycket spets, har de en stor bredd enligt vad jag har läst och dessutom mycket bra målvakter. Ingen verkar tro på Karlskrona. Därför valde jag dom. Den negativa överraskningen står Mora för. Inte seriens sämsta lag på pappret, men jag gissar att de har stolpe ut denna säsong. Malmö kommer alla vilja slå denna säsong. Detta kan delvis sätta käppar i hjulet för dom.

  1.Södertälje
  2. Västerås
  3. Karlskoga
  4.Malmö
  5. Karlskrona
  6. Rögle
  7. Almtuna
  8.Björklöven
  9.AIK
  10. Asplöven
  11. Oskarshamn
  12. Vita Hästen
  13. Timrå
  14.Mora