Drömhockey över hela isen i 60 minuter borta mot Björklöven ger ordentlig skjuts i självförtroendet och SHL-satsningen – Paananen på gång att bygga en häftig gulsvart lagmaskin

Thomas Paananen - vilka frågor har du till coachen?

15 svar

 1. Bozo skriver:

  Så härligt med Tornberg att ens öga inte var blint när man såg hur bra han var i Piteå och var backen man önskade till VIK. Att han äntligen verkar komma till sin rätt. För första gången på mycket länge har laget flera backar som man saknade helt tidigare, de där grymma tvåvägsbackarna som inte släpper en jävel över bron men som hotar framåt.

 2. Matte skriver:

  Mycket roligt att se hur Paananen får laget att stegra spelkvaliteten mer och mer för varje match!
  Vi för spelet och skjuter betydligt fler skott än motståndarna – då kommer också målen!
  Fystränarna har också visat att allt negativt som skrivits om dem är helt fel. Alltid kul när de s.k. ”experternas” gnäll visar sig vara fel… 🙂
  Ser fram emot matchen mot AIK på fredag kväll – i Rocklunda hallen, inte på TV!
  Bra blogg Micke – hälsa din far…

 3. PatrikH skriver:

  Nu ser man att laget har något bra på gång som jag tror beror på att det finns personer i varje kedja som driver spelet och inte ger sig och viker ned sig i duellerna. När varje kedja vinner 50-50 duellerna då blir det tungt att möta VIK och det fick Björklöven känna på.

 4. Johan skriver:

  Härlig seger VIK!

  Tycker att det vände lite när Hakkarainen kom in. Hockeyn började kännas bra igen!

  Vi kanske ska vara lite lugna angående Paananen nu när vissa säger att vi ska ge karln 3års kontrakt..
  Kan de tagit ca 5år innan Paananen fick de att fungera?
  Tänkt med laget VIK har om vi skulle haft bra tränare från start, då skulle vi nog legat i toppen ju!

  Kämpa på nu VIK!

  • Bozo skriver:

   Förstår inte riktigt vad du menar. Men alla säsonger innan denna har VIK haft i bästa fall mediokra lag på pappret. Som bäst 7:a lönebudgetmässigt. Detta är första säsongen det går att utvärdera om Paananen har det som kan tänkas ta VIK till SHL. Klurigt då han har ett utgående kontrakt.

   Viktig match på onsdag då VIK inte lyckats vinna 3 matcher i rad denna säsong (riktigt svagt) och som varit ett återkommande fenomen under Paananen där man inte lyckas hålla en jämn lägstanivå. Det måste till om det ska kunna bära ända fram.

 5. Jan Malmberg skriver:

  Västerås 20-0 Detta får vi nog aldrig uppleva igen. VIK-Västervik 4-0 🏒VSK-Motala 11-0 🏑VIK-Björklöven5-0 🏒såg två första live! sista på cmore SANSLÖST
  Motala var ju dessutom Serieledarna!!Bara tråkigt att Västerås är en sovstad! 800 på Bandyn typ 1500 på Hockeyn.

 6. Musse skriver:

  Alltså Frycklund! Överlägset viktigaste nyförvärvet i år. Precis den spelartypen vi saknat. Den stora ledaren och driver laget med sin kyla. Trodde han skulle ha längre startsträcka men dominerat från start.

 7. Kalle skriver:

  Ännu en grym match. Mycket tvivel som släppt på sistone. Kan inte sluta fascineras av tornbergs lyft! Allt som allt varit den bästa backen såhär långt. Tyckte Jansson var bättre defensivt än tidigare, även om jag tyckte han slarvade lite och var nära att ställa till det några gånger. Och tänk vad JG har övertygat de sista matcherna.

  Nu håller vi tummarna för en riktig publikmatch mot aik. Just nu är vik 8 i publikligan. Vilket är ren katastrof i en sån stor stad som Västerås. Att hv ligger före köper jag. Men nog borde vi kunna ligga på samma om inte högre snitt än björklöven, Modo, aik, Mora, Karlskoga och ssk?

 8. Bozo skriver:

  J20 gör det fortsatt helt fantastiskt. Kommer bussen stanna och släppa av Kangas, Göransson och Wiberg på vägen någonstans så att de kan vara med i Leksand kl 11? Blir mycket hockey för dessa junior.

  • Bozo skriver:

   Inga A-lagsspekars med till J20-matchen borta mot Leksand, så då kan det inte bli något annat än 0-poäng. Men starkt att ta 3p mot Mora igår.

 9. Peter T skriver:

  Du måste ändra ditt betygsystem Micke.
  Denna match är det fler spelare som förtjänar att nämnas med poäng.
  JG måste få poäng som håller tredje raka nollan, likaså nr 16 Karlsson, undrar om inte jag skulle ge honom högsta betyg idag, fan va bra han va.
  Vilken underbar match de va, även om löven inte gjorde sin bästa match, så va det en fröjd för ögat att se drivet spelarna hade idag.

 10. Forza skriver:

  En fantastisk vecka! Självförtroendet ökar i gruppen och fler förstår förhoppningsvis att man ska se det här laget lite hockey live i arenan!

  Men en undran. Skyller vi hela det tafatta spelet på Hovet på match dagen innan?

 11. Bozo skriver:

  Nu gäller det att rada upp segrar. Inte gå på plump direkt mot ett mycket motiverat Mora. Inte släppa på intensitet, för nu lär det inte finnas tvivel att VIK har bäst atleter i ligan.

 12. Mathias skriver:

  Som Löven supporter så är det bara att lyfta på hatten och säga att ni var väl värda segern efter en total överkörning.
  Ingenting stämde idag för Björklöven och ni vinner så välförtjänt. Tror ni kommer topp 3 och har min största respekt för Panaanen som coach. Mer sympatiskt och reko tränare är svårt att hitta i Allsvenskan.
  Diggar honom skarpt.

  Mvh
  Lövensupporter.

  • Musse skriver:

   @ Mathias. Hade jag inte varit född VIKare så skulle jag nog hålla på Löven😉 Ett snitt på över 4000 på matcherna hittills och publiken fortsätter att sjunga fast vi leder med 5-0, Imponerande!!
   Håller med ang Paananen, han är helt rätt tränare för oss. Men skulle enligt vissa bytas ut efter att laget haft en kort svacka…..