Erik de la Rose klar och två högerfattade backar i ”rätt ålder” med poängmeriter till varsitt PP: ”Skulle tro att han kan ersätta Liwing”

De la Rose fick den stekigaste presentationen någonsin från Zäta i Mexiko. Ett gott omen? Skärmdump VIK.se

3 Responses

 1. Marko skriver:

  För det första så är jag avundsjuk på Zäta som är i Mexico, det vill jag bestämt framföra : )
  Tror att De la Rose håller hyfsad klass men kommer inte att ha alltför höga förhoppningar på killen iaf utifrån de bedömningar jag kunnat läsa mig till.
  I övrigt så är det spännande omdömen gällande resterande nyförvärv och om VIK löser ett par av forwardsplatserna med ytterligare klass, ex Mårtensson så ser det faktiskt grymt bra ut på papperet inför kommande säsong. I mina ögon har det mesta i föreningen genom hårt jobb och många bra personer gjort att man på kort tid är en välskött förening igen. Det är bara att lyfta på hatten för samtliga som varit med och skapat detta nuläge.

  • gns skriver:

   De La Rose låter förbannat snyggt men håller han Liwings klass s.a.s, för det är ändå någonstans där vi måste dra linjen för att den här värvningen ska bli bra. Annars hoppas jag fortfarande på Mårtensson och inbillar mig om att han kan leverera erfarenhet, tyngd och poäng till detta intressanta lagbygge ifall grabbarna failerar. Sen! Tänk om Beglund skulle vilja mjukstarta i VIK denna säsong? Vilket lag vi(K) skulle kunna få! Tillåt mig att drömma 🙂

 2. VIKarn skriver:

  Jag litar helt och fullt på Z:a, blir bra det här.