Filip Björk tackar för sig och nytt sätt att beräkna publik

Filip Björk fick som bekant lämna VIK.

– Det var riktigt synd, jag var nästan helt säker på att de skulle erbjuda mig ett kontrakt. Men, men, sånt är livet, säger Filip till Centralen.

– De sa att de redan hade spelare med samma spelstil som mig och att de behövde hitta en riktigt offensiv back. Dock så sa de att de gärna ville höra av sig inför nästa säsong och de tyckte att det var synd att jag kom in så sent.

– Jag har verkligen uppskattat tiden i Västerås. Tränarna, spelarna, materialarna, alla är verkligen toppenpersoner. Jag önskar verkligen att det går bra för laget iår. Jag kommer sakna det mesta som har med Västerås att göra, säger Filip Björk avslutningsvis.

Björks agent är för övrigt Erik Ryman som nu får försöka hitta en nytt jobb åt sin klient.

***

Till nästa säsong kommer publiksiffrorna öka i ABB Arena. I alla fall på pappret. Nu ska alla sålda säsongskort även med i siffran, även om innehavare inte dyker upp. Undrar hur det kommer påverka de redovisade siffrorna?

Troligen kommer även antalet faktiska besökare öka, då Djurgården, Asplöven och satsande Karlskrona garanterat drar mer folk  än Rögle, Sundsvall och Borås.

Kanske kommer det innebära ett redovisat snitt över 3000?

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Med tanke på de spelare som NJ lyckades få till VIK den säsongen och innan dess så gissar jag att de… https://t.co/G6pMxVQqyM

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@SeClaes Ja, skulle inte förvåna om det var så.

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Åtminstone så är en satsning mot SHL och en garanterad plats där ett kort att spela ut. Tror att NJ… https://t.co/lqkZRISQd7

SvaraRetweetFavorit
Olof GurkOlleOlof "GurkOlle" Loklint

@VIKFanCentral @SeClaes Han får 25% mer betalt om han ger fan i burskydd ;)

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto