Fish, Gråhns & Berg i den smått historiskt vassa fjärdekedjan snurrade upp annars bra Timrå och bärgade segern

14 svar

 1. 2002 skriver:

  GNS, Vad får dig att tro att GSU bryr sig om dina rants på gurkburken?

 2. gns skriver:

  Blivit spärrad där flera gånger om, och nu börjar det kokta fläsket bli stekt. Jag är ett fan och ger personligen en käftsmäll till gurkburkens sax om jag får den möjligheten. Hela VIK och gsu kan komma när dem vill om dem tycker att jag har fel. Helt Sjukt!

 3. Mr H skriver:

  gns: allright – nu vet jag!! Ska kolla det senare. Frågan är vad Elaka saxen gör på den här sidan då? Men jag ska titta lite. VIK går i alla fall rätt bra just nu… 🙂

 4. gns skriver:

  * Kritik och jordnära ord har nu raderats 🙁

 5. gns skriver:

  Gurkburken, ett V-ås forum där många VIK-fans samlas och diskuterar. Men deras sax lever i en egen värld långt borta från tellus. Vet inte vad, men allt saxas hit och dit efter behag. Läs själv: http://www.svenskafans.com/hockeyzon/vasteras/forum.aspx

 6. Mr H skriver:

  Vad har blivit spärrat – måste ha missat det?
  Storm i ett vattenglas, eller?

 7. gns skriver:

  Tänker inte förstöra denna blogg, men ett tips till den elaka saxen är ju att ta sin roll mer seriöst och konsekvent. Inte leka gud och spärra till höger och vänster. Kom ihåg att det är en fanpage du styr och att vi alla är olika. Du kan aldrig ta ifrån mig mitt VIK-hjärta och platsar jag inte i burken får jag alltid plats i rocklundahallen. Almtuna nästa!

 8. Mr H skriver:

  Elaka saxen: What the h…? nic – det där var lite udda… gns är egentligen från Nordkorea…Jaa, I didn’t see that one comin’.
  Är det någon som varit stygg? Terminologin är något udda i Din insändare, du!! 🙂

 9. Elaka saxen skriver:

  Mr H. GNS åkte på en spärr efter att hotat nic på burken med stryk och idiotförklarat andra nic som inte tycker som han. Så det är GNS som är Kim Jong och Nordkorea. Skall det vara så svårt att ha en vanlig vettig diskussion med GNS ? Ja, det verkar så. Då får han stå sitt kast och i fortsättningen söka visum till gurkburken, precis som till Nordkorea. Enkelt, enkelt som man bäddar får man ligga

 10. Mr H skriver:

  Bra Marko! Bra skrivet. Ett par toppar till behövs, då kanske till och med 3 kedjor skulle fungera. Hoppas att Hampus kommer fram lite till denna säsong.
  I övrigt – vad är det med gurkburken/Nordkorea – gns??

 11. GNS skriver:

  gurkburken=nordkorea?

 12. Marko skriver:

  Håller med i de analyser Herr T & H gjort liksom Mikaels matchanalys. Jag hade också sett att Dahlbom fått fortsätta då Frasse ändå är i matchform och kan ladda batterierna ett tag till. Sorkin har mycket att bevisa och ”smekmånaden” är strax slut. Problemet är väl att ekonomin inte tillåter hur mycket utsvävningar som helst vilket kan innebära att hyfsade sk ”lagom” prestationer ändå räcker denna säsong. Gällande Lantosi och Svedlund så tycker jag att Svedlund än så länge ändå presterar i klass med många andra. VIK är mer ett lag iår än föregående med bra arbetsmoral men ett par toppar till fattas.

 13. Mr H skriver:

  Dahlbom glänser i sin debut – vad händer i nästa match?
  Jo, självklart så måste ju Fransson spela igen?!! Mot Timrå kan man ju se att det är dags att tänka på bredden nu och ge den som håller nollan en ny match direkt (Dahlbom). Att bänka den som är ”hetast” är fel signal. Är Fransson seriens bästa målvakt, eller? Ej rätt av Filander här, som jag ser det.
  Bra som tusan att Gråhns-kedjan får avgöra när VIK sin vana trogen ej lyckas döda matchen i tid.

 14. MrT skriver:

  Kedjan med Sorkin, Svedlund och Lantosi var inte så bra igår. Det verkar inte riktigt lossna för VIKs egna produkter. Svedlund och Lantosi är för svaga och vinner inga sargpuckar.

  Tyckte även Williams var loj och så väldigt vilsen ut på planen hela matchen, förutom vid målet och någon genomåkning.

  Förstår inte alls Thalberg som hyllar honom i VLT.