Fish om premiären som närmar sig mot Modo: “Vi är skridskostarkare denna säsong”

Christopher Fish blir verkligen en nyckelspelare kommande säsong. Med sina 17 mål ifjol är Örebrosonen faktiskt ett av förre sportchefen Niklas Johanssons största fynd.

Men liksom ifjol har Fish fått försäsongen mer eller mindre förstörd av skador, vilket är en av anledningarna till att VIK gått så tungt hittills. Fishs fräna spel och målskytte har verkligen saknats på försäsongen.

– Försäsongen blev lite av en startsträcka spelmässigt för mig, säger Christopher till bloggen. Jag blev skadad lagom till de första försäsongsmatcherna, så när jag kom in hade laget varit på is ett tag. Det tog ett tag att komma igång.

– Jag tycker att formen känns bra nu inför onsdag och seriestart mot Modo hemma. Några bra träningar innan onsdag så…, nu är allt fokus på att optimera inför match. Tungfys och träning kommer vi dra ner på nu skulle jag tro.

Vad är nycklarna till att du kan fortsätta där du slutade ifjol?

– För att lyckas denna säsong måste jag komma ihåg vad som fungerade personligen förra säsongen. Inte tänka så mycket och köra 100 % varje byte. Vara otroligt jobbig att möta.

Vilken typ av spelare vill du spela med för att kunna återupprepa succén från ifjol?

– Jag spelar såklart med de tränarna sätter mig med, men får jag välja är det med någon som kan sätta dit fina passningar så jag kan utnyttja mitt skott. Så det finns många olika i laget, just nu känns det riktigt bra med Eddie (Davidsson) då vi även spelade bra tillsammans förra säsongen.

Hur skulle du beskriva årets lag?

– Otroligt utvecklingsbart. Vi ska göra en resa tillsammans detta år, men det gäller att ha tålamod i vårt spel och resultat. Såklart ska vi gå in 110 % för att vinna varje match, det är därför vi spelar hockey. Det är bara vi själva som kan bestämma hur denna säsong ska se ut, det känns riktigt spännande.

Vad är skillnaderna mot fjolårets lag i dina ögon?

– Svårt att säga just nu, får svara mer på den en bit in på serien. Men det jag kan säga redan nu är att jag tycker vi har ett skridskostarkare lag. Alla ger 100 % där ute, vi ska ha riktigt bra fart och vara jobbigare att möta i både med back- och forecheck denna säsong, säger Christopher avslutningsvis.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"775074507929288704";s:5:"pDate";s:19:"2016-09-11 20:52:17";}}";

Tweets

Mackan - AvatarkonstprojektetMackan

@Danneunplugged NJ hade verkligen kul med våra pengar.. Williams hade väl nå liknande också tror jag VIKfancentral skrev ocksö

SvaraRetweetFavorit
VästeråsSporten - AvatarVSportenVästeråsSporten

@VIKFanCentral Lite en in, en ut?

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@VSporten Utveckla, är för seg att hänga med! ;-)

SvaraRetweetFavorit
VästeråsSporten - AvatarVSportenVästeråsSporten

@VIKFanCentral Behövs inte ett snille här va. Svaret står ju skrivet 😉

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto