Flera intressanta, men i Europa oprövade, transatlanter är sugna på HA – hur ska man som sportchef värdera en sådan jämfört med en beprövad veteran lite på nedgång?

Broc Little är det ultimata exemplet på superfynd från Nordamerika - men hur många floppar går det på en Little? FOTO: FREDRIK LYCKEDAHL

4 svar

 1. Pocke skriver:

  Haha, skönt svar Kjell Karlsson!

 2. Kjell Karlsson skriver:

  Centrar som kan vara bättre än Björklövens sena importer! Vi har bara EN sån center, Vesel, spelskicklig, extremt god tekare, men kan bara slå pucken i öppet mål, som David Lindqvist. Duger gott i toppen av HA men absolut inte SHL-mässig.
  Ni har ju sett Kelsey Tessier lika mkt som jag, en riktig center, men INTE värd ca 60.000Euro, mainstream i min värld.
  Sen-Thornberg, hoppas ni tar honom, KAN bli ett lyft f honom. Men snälla ha inte för stora förväntningar. Han tog aldrig riktigt chansen för en offensiv klippa hos oss. En mkt märklig karriär här hos oss, totalt bortkommen defensivt först, stor, rightare, använder aldrig kroppen, tar mkt onödiga hakningsutvisningar. Men i decemner 19 fick han till det med spelskickliga Aktell. Dom var faan inte inne på ett enda mål på över två månader!!!
  Magiskt-men han är märklig, rightare, men jag tror han är högerhänt, ser konstigt ut inland när han behandlar pucken.
  Ta väl hand om honom, hans +/- 2020 är bara magiskt, av min hackkyckling, 2018-09 – 2019-12.

 3. Bozo skriver:

  Finns inga gubbar som levererar. Han man passerat 30 går det fort i dagens hockey. Se spelarna Leksand tog in. En sak att behålla 30-plussare som gjort många år i laget, då finns andra dimensioner. Men att plocka in en 30-plus är ett nogo.

  Prova att ta in hyfsat unga transatlanter då är de varken förstörda av den transatlantiska härskarkulturen eller turisthockeyn i Centraleuropa. Då har Paananen något att forma. I ärlighetens namn så påverkade väl Paananen inte Leduc så mycket, han höll sin stil och nivå från start.