Frankrikeexpert: ”Grenoble har i alla fall inte råd med Rouleau”

5 svar

 1. Mikael Norèn skriver:

  Marko: Jag tror en viktig aspekt i det hela med Lundbohm är om han tänkt spela mer efter kommande säsong. Har för mig att hans familj har ngn form av affärsrörelse exempelvis. Om han siktar på att lägga ner hockeyn efter detta kontrakt kanske han inte har jättemotivation att röra på sig. Men jag delar din uppfattning att detta är en olycklig situation…

  Snart kommer Fagervall del 2 mm, men något trevligt har kommit emellan för stunden:)

 2. Marko skriver:

  Det här med Lundbohm ÄR verkligen en riktig soppa! Det är så dåligt skött att det saknar motstycke! VIK som i mångas ögon är en proffsig klubb? Undrar hur dessa tänker nu.. Förstår inte varför det är så svårt att ge supportrar/fans ett rakt besked? Blir han kvar eller inte? Om ledningen i VIK tror att detta sporrar Lundbohm till att bli en bättre hockeyspelare lär nog tänka om en smula. Knappast den uppbackning jag skulle önska av en arbetsgivare! -Vi vill inte ha dig men det vill ingen annan heller för vi tycker du är en kass hockeyspelare som kostar pengar-… Det är budskapet VIK ger ut. Ser så ohyggligt illa ut. Jag tror ju fortfarande att Dave håller en mycket god allsvensk standard och har kunskaperna och skickligheten! Utan Waltins frysbox och psykiska misshandel tror jag nog att Dave hade kunnat funka i VIK med annan tränare som lyckas ta vara på hans kvalitéer.. Men åter igen: VIK inte skött det snyggt och blir vi ”tvingade” att behålla han lär inte motivationen va på topp i vinter heller, tyvärr

 3. Mikael Norèn skriver:

  Tack Johannes, det lär ju dyka upp nyheter om detta i Frankrike också…

  Dfg , jag tror detta med Lundbohm är ett resultat av att man inte funnit en ny klubb. Nu gör man det bästa av situationen.

 4. Dfg skriver:

  Fattar inte riktigt vad klubben (Niklas Johansson) håller på med. Visst måste man väl ha vetat om vilka skatteregler som gäller för artistspelare? Känns som det här med David är en rejäl soppa. Vad gäller? Ska han hit eller handlar allt bara om att man har dålig koll på regler gällande skatter?

 5. Johannes skriver:

  Hoppas han kommer tillbaka. Skumt att varken agenten, NJ eller Eklund vet vad som försiggår. Tack för bra artikel iaf Micke, skönt att Centralen alltid finns när oficiella inte skriver ett skit.