Frankrikeexpert: “Grenoble har i alla fall inte råd med Rouleau”

Det har spekulerats kring om Alexandre Rouleau ska komma till VIK överhuvudtaget.

– Jag kan i alla fall säga att Rouleau inte kommer tillbaka till Grenoble i franska ligan. De har inte råd med honom, säger Laurent Labrot på franska siten HockeyHebdo.com. Det senaste jag hörde var att han är på semester i Kanada med sin fru och sina barn, fortsätter Laurent.

Vi får hoppas att det löser sig på bästa möjliga sätt för familjen Rouleau.

***

Anders Eklund sa i VLT att Dave Lundbohm kan hamna i Finland. På pappret har ju Lundbohm gjort det bra i många ligor. Det bör alltså finnas intresse från klubbar. Om nu familjen Lundbohm hittar en bra ny plats där man tror att alla kommer trivas.

***

Eklund berättade för Centralen om ett samerbete med ett eventbolag.

– Eventbolaget ska hjälpa oss med att vässa till ett antal matcharrangemang, exakt vad det kommer att bli vet vi inte idag, vi ska prova oss fram, säger Anders till Centralen.

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

5 Kommentarer

 1. Mikael Norèn

  Marko: Jag tror en viktig aspekt i det hela med Lundbohm är om han tänkt spela mer efter kommande säsong. Har för mig att hans familj har ngn form av affärsrörelse exempelvis. Om han siktar på att lägga ner hockeyn efter detta kontrakt kanske han inte har jättemotivation att röra på sig. Men jag delar din uppfattning att detta är en olycklig situation…

  Snart kommer Fagervall del 2 mm, men något trevligt har kommit emellan för stunden:)

 2. Marko

  Det här med Lundbohm ÄR verkligen en riktig soppa! Det är så dåligt skött att det saknar motstycke! VIK som i mångas ögon är en proffsig klubb? Undrar hur dessa tänker nu.. Förstår inte varför det är så svårt att ge supportrar/fans ett rakt besked? Blir han kvar eller inte? Om ledningen i VIK tror att detta sporrar Lundbohm till att bli en bättre hockeyspelare lär nog tänka om en smula. Knappast den uppbackning jag skulle önska av en arbetsgivare! -Vi vill inte ha dig men det vill ingen annan heller för vi tycker du är en kass hockeyspelare som kostar pengar-… Det är budskapet VIK ger ut. Ser så ohyggligt illa ut. Jag tror ju fortfarande att Dave håller en mycket god allsvensk standard och har kunskaperna och skickligheten! Utan Waltins frysbox och psykiska misshandel tror jag nog att Dave hade kunnat funka i VIK med annan tränare som lyckas ta vara på hans kvalitéer.. Men åter igen: VIK inte skött det snyggt och blir vi “tvingade” att behålla han lär inte motivationen va på topp i vinter heller, tyvärr

 3. Mikael Norèn

  Tack Johannes, det lär ju dyka upp nyheter om detta i Frankrike också…

  Dfg , jag tror detta med Lundbohm är ett resultat av att man inte funnit en ny klubb. Nu gör man det bästa av situationen.

 4. Dfg

  Fattar inte riktigt vad klubben (Niklas Johansson) håller på med. Visst måste man väl ha vetat om vilka skatteregler som gäller för artistspelare? Känns som det här med David är en rejäl soppa. Vad gäller? Ska han hit eller handlar allt bara om att man har dålig koll på regler gällande skatter?

 5. Johannes

  Hoppas han kommer tillbaka. Skumt att varken agenten, NJ eller Eklund vet vad som försiggår. Tack för bra artikel iaf Micke, skönt att Centralen alltid finns när oficiella inte skriver ett skit.

Tweets

Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈 - AvatarWaspfactory42Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈

@VIKFanCentral @MartinF021 Jag säger att han är vår jag. Norin ska ingenstans, definitivt inte till en konkurrent i HA 😉

SvaraRetweetFavorit
Daniel Enestubbe - AvatarenestubbeDaniel Enestubbe

@hockeysnubben95 @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral Ja. 12-månaders är väl i det närmaste obefintligt i de flesta HA-klubbar.

SvaraRetweetFavorit
Filip Sjöström - Avatarhockeysnubben95Filip Sjöström

@enestubbe @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral För att klubben ska behöva ha 12 månaders avtal eller?

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto