Ganska gött i VIK-land men några förbättringsområden som möjligen behöver addresseras på sikt

Hur ska bland andra Weiskog producera mer, efter fyra poänglösa matcher i Ettan, och inte en speciellt produktiv försäsong? FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 Responses

 1. Örjan skriver:

  Intressant tanke om Pontus Holmberg
  Tycker det är ofta man ser sånt att talanger bränns skut på för hårt matchande
  Och kan även ställa till oreda i lagen under
  Att plötsligt kommer det ner spelare från i laget som lånas ner (i det här fallet)tror det kan ibland bli sämmre resultat av det
  Ett lysande exempel på det såg vi ju i våras i SM slutspelet i J18
  När VIK mötte Brynäs
  Dom hade gått bra i serien
  Men nu tog man in flera från J20 laget som åkt ur slutspelet
  Vad hände jo VIK slog ut dom
  Låt Pontus köra med A-laget och J20 kör med sina killar
  Vart skillnad om han fått minimalt med speltid i A-laget

 2. Zeke skriver:

  Vik har gått ner sig rejält i tempo på matcherna och det är inte samma hemjobb som på försäsongen. Och coachningen är den samma hela tiden pannanen gör ingenting för att ändra matchbilden i matcherna. Kedjorna har varit dom samma sen dag ett.Köpings och Enköpingsmatcherna var bedrövligt dåliga.
  Dax att skaka om i laget nu så det blir lite action
  Verkar inte vara nån konkurrens om platserna

 3. Vimmerbyarn skriver:

  Ang Holmberg, kommer ju Mattson förhoppningsvis snart tillbaka, så om Paananen fortsätter med 12 forwards i matcherna, kan ju Mattson ersätta om Holmberg inte orkar. Men jag förstår som tanke. Så länge Mattson saknas, borde man avlasta Holmberg med Smids tycker jag. Lite märkligt att detta inte skett med tanke på Smids fina försäsong. Sedan får man väl hoppas att 3e-kedjan kommer igång ju längre tiden går.

  Sett till hur illa situationen var i somras med degradering och konkurshot, ser ju laget fantasktiskt bra ut på pappret. Oavsett vad som händer i playoff/eventuell kvalserie, är jag helt övertygad om att klubben kommer sluta bland de 10 bästa i hela div ett, dvs alla 47 lagen alltså. Så pass bra lag har man. Men ska man spänna bågen mot Allsvenskan redan denna säsong, så är ju frågan om det räcker förstås. Som du är inne på, skulle det nog behövas komma in ytterligare en back av Hassel och Källströms klass i så fall. Plus en målskytt ytterligare ifall exempelvis Skiöld blir skadad. Men då måste ju pengar fram….

  I vårens kvalserie, kommer ju troligen en av platserna till Allsvenskan tas av de två bottenlagen ifrån Allsvenskan. Är väl ett ganska vanligt förekommande scenario att ett av lagen från serien ovanför inte klarar sig kvar. Om så blir fallet även i vår, finns det ju bara en plats kvar. Frågan är hur man ska kunna stoppa Kristianstad från att ta den platsen….