Greenvilles assisterande coach Mason Baptista om VIK:s nye forward Brett Kemp: ”Spelar hårdare än den typiske poänggöraren och Kemp ville alltid att jag skulle alltid skicka video med byten av spelare i NHL”

Kemp till höger, nr. 9.

12 svar

 1. Petri skriver:

  Riktigt intressant… San Jose Barracuda 21/22

  Kyle Topping (C) 48 4 15 19
  Joel Kellman (C) 10 1 3 4

  • jesper skriver:

   Vad är intressent med det? Vet inte om jag riktigt hänger med…
   /J

   • Petri skriver:

    Samma snitt i AHL som en välbetald landslagsspelare och SM-guldmedaljör… Eller har jag rört ihop namnen?

    • jesper skriver:

     Ah du tänkte så… lite konstig jämförelse dock då kellman bara spelade 10 matcher det året. Kellman har gjort dubbelt högt snitt (ppg) på motsvarande mängd matcher i Ahl.

     • Petri skriver:

      Visst, men inte just det året och med det laget… Jag blev väl mest positivt överraskad av Toppings meriter då det inte var någon jag hört talas om tidigare.

 2. UliH skriver:

  Paananen har fått nytt jobb på hockeyförbundet. Elitutvecklare Herr och Förbundskapten U17.

  • J skriver:

   Ja, han kommer väl lära ut att om man inte är bra på planen så kan spelarna sluta och ta nya tag och jobba inom något annat..för här i vik utvecklade han då inget. Han gjorde så mitt hockeyintresse var nära att dö ut.

   • Icing skriver:

    Inte mycket till intresse då…en klassisk medgångssupporter….

   • C skriver:

    Kollar vi Paananens resultat så var det väl superbra att gå upp från div1 till HA och som nykomling komma 3a i serien och vara en enda seger (Leksand hemma 1-2) från att få kvala mot ett SHL lag i bäst av sju.

    Hade man avslutat samarbetet efter det hade Paananen haft den status han förtjänar i Västerås. Så nog har han presterat även om det gick utför de senaste 3 säsongerna. Man ska inte vara i en klubb för länge, särskilt inte i sin egen stad

    • Pelle skriver:

     Div 1-säsongen var ju Z också i båset. Vad nu det betydde.

    • Pelle skriver:

     Pannan fick tyvärr ett skitlag förra sässongen .så obalanserat och så usla backar och vissa forwards som inte gjorde sitt jobb i markerings spelet.Många baklängesmål var bara att stå bredvid målvakt och skyffla in

 3. Peter T skriver:

  Många likheter med Broc Little, som väl också va 23 år när han kom hit tror jag.
  Broc hade då riktigt vassa kedjekompisar, som William Karlsson och Peter Öberg.
  Hoppas nu bara att ledarna runt laget är hårda, och tydliga med att det inte är ok att komma otränad, för det har vi sett förr.