Inför Brynäs med svallvågor efter den på många sätt olyckliga matchen mot Djurgården då det saknas ännu fler – men intressanta centerroller för Hutchison & Dmytriw

Jared Dmytriw har växt ut till en så nyttig allroundspelare. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

8 svar

 1. Viiik skriver:

  Om VIK förlorar ikväll vilket är ganska stor chans för, då händer en grej som inte har talats om här, eller i podden eller på VLT.

  Efter 23 omgångar har VIK tagit lika många poäng efter 23 omgångar som förra året efter 23 omgångar.
  Det är inte bra det.

  Viks högsta toppar är högre än vad laget spelade som bäst förra året, men det är poäng/match som räknas och där är vi i samma båt som förra året.
  Händer inga förändringar snart eller spelare kommer tillbaka måste nog NJ börja skruva på något.

  • Stefan Söderström skriver:

   Inte bra 😳 Hade på känn att det låg till så men som sagt, tyst om det.

 2. C skriver:

  Är väl bra att man testar Hutch som center en sista gång så kan vi skriva av det spåret sen om det inte lyckas nu heller. Vill påminna om han siffror 0-6 i spelet 5-5 under hans centertid i VIK.

  Inte för att vara för pessimistisk men det är nog sällan man kan para ihop de 2 sämsta spelarna defensivt och möta seriens bästa lag borta och tro att det ska funka. Hoppas jag har fel 😊

  Ska bli intressant att se vilka linor som är inne på mål bakåt ikväll (om vi släpper in några). Får man redan nu gissa att Kangas/Skedung/Hofbauer spelar 0-0 och att… ja resten kan de som läser statistiken räkna ut.

  • Icing skriver:

   Tycker oxå det är lite konstigt att man spelar Hutch med Engstrand för när dom spelade tillsammans tidigare med Bergman som tredje länk läckte det ju betänkligt bakåt….nu med Mingoia som tredje ser det inte bättre ut på pappret iaf.
   Men hoppas alla tre har tagit steg defensivt och kanske klickar…Forza 💛🖤.

 3. Revisorn skriver:

  Vi behöver ju som många sagt värva en center för att inte vara så sårbara på positionen. Kastar i samband med detta upp en namn som vart uppe på bloggen tidigare år (använd sökfunktionen). Christoffer Jansson i Hudiksvall borde vi kunna låna in ett par matcher (likt Astley tidigare). Plocka över permanent om det är aktuellt efter inlåningen. Center, bra storlek 192 cm 90 kg, har VIK-bakgrund, allsvensk rutin med Timrå + SHL några matcher. Sen dess starka säsonger i ettan med mer än en poäng per match. Otroligt stark +- alla sina säsonger. Hittills i år 24 poäng på 16 matcher och plus 14. Kan konkurrera över tid med Skedung om centerplats 3 och 4. Behövs direkt nu när vi saknar två centrar. Vad säger expertisen på bloggen?

  • C skriver:

   Jag tror också på Christoffer Jansson som du lyfter fram här. Vore helt perfekt att låna in 2-3 matcher och testa. Han är nog mogen för en bredroll i VIK nu.

 4. Chrille skriver:

  Tänkte inför Dif matchen att beskedet att de saknade 4 ordinarie backar plus några till skulle bli som att vi vinner därför. Och kände att det nog inte blir vinst pga det. Imorgon är känslan den rakt motsatta, så förhoppningsvis är också det fel, och vi gör en kanonmatch och tar poäng 💛🖤

 5. Gurkan skriver:

  Är allsvenskan sämmre i år vad tycker panelen ? Elker är alla lag bättre? Skruva lite på det .