Inför för ”do-or-die”-matchen i Mora: ”VIK kommer sannolikt peta någon/några underpresterare”

10 svar

 1. Mr H skriver:

  Congrats Mikael!
  Hockey: läs Fredrik Nilssons twitter från den 18:e. I övrigt – av någon anledning vill VIK inte bänka dessa spelare, som inte kan något. Halva laget åtminstone. Tala om att spela gratis…
  Handlingskraft. Inget ärligt intryck om vad som måste göras finns i den här klubben. Varför de nya tränarna inte bänkar är ju fullständigt makalöst. Legoknektarnas paradis är vad det är i det här fjantlaget. Här får man göra hur man vill. Det kostar den här säsongen. Det behövs nytt blod.
  Alla som tänker något om vad VIK borde göra – fram med det. Här. NU!!

 2. Rune skriver:

  Stort Grattis Micke!!!!!!!

 3. Göran skriver:

  4-5 juniorer på lördag är ett minimum enligt mig
  Börja nästa säsong på lördag och börja skola in juniorerna .Men största risken jag känner är att dom lovande juniorerna redan är klara för andra klubbar där dom får chansen .
  Måste vara något riktigt stort fel i hela föreningen med tänket på hockey
  Juniorerna som fått chansen har fått något ”ströbyten” dom matcher dom fått vart med .
  Och vad är nya sportchefen ????
  Var väl prat att han skulle presenteras förra veckan ju .NU lär VIK släppa en riktig bomb när det gäller sportchef .En med ett namn som gör eko i hela hockeysverige .Tror inte ”Z” är den som lockar kvar sponsorerna .Risken är att det blir ett rejält miljontapp i sponsorer till nästa säsong , tror dom lägger pengarna i en 5-6 år på VSK fotboll och Mjällby effekten inom fotbollen.
  Hockeyn är påväg in på bakgården igen i Västerås känns det som

 4. Marko skriver:

  Vilket pajas lag vi har egentligen.. Att det ska vara så svårt att spela hockey. Ibland känns det som om jag kikar på ett lag betydligt längre ner i seriesystemet än den näst högsta serien i Sverige. Passningsspelet är under all kritik liksom skridskoåkningen. Den enda gången som passningarna satt som ett smäck mot Mora var vid 3-3 målet men annars var det spridda skurar. Visst var den försämrade skridskoåkningen något man fick ta i beaktning när VIK satsade på tyngd inför denna säsong men detta är under all kritik. Thank´s for the show-over and out

 5. Svart/gul skriver:

  Göran du slår huvudet på spiken! Varför inte!
  Släpp fram många fler juniorer. Låt dom röra runt på träning och vässa upp speed
  Och objektivt ge dom en chans. Typ Andersson Sinnby med fler.. Verkar vara avtal även på juniorerna vilka som får chansen. Så många feltänk i klubben.

 6. Göran skriver:

  Tyvärr FEGHETEN är kvar i ledningen i VIK Hockey INGA överraskningar i kvällens trupp
  Inga J-20 spelare mer än Linderlöf
  Luleå har Anton Hedman avstängd ikväll
  Då plockar dom in en 16 åring som extra forward
  VÅGA släppa fram killarna
  Eller sitter alla i A-laget på något jävla kontrakt så gör att man inte får bänka dom ??

 7. Birken Lindberg skriver:

  Säkert en bra ide att checka vad J20 kan dela med sig av.
  Det behövs ett par hungriga, snabba och tekniska spelare som komplement till laget.
  Jesper Andersson har ju visat att han är en pigg kille och det är ju även 61:an Sinnby, ett riktigt energiknippe med otroligt skicklig skridskoföring. Han är inte den bästa poänggöraren den här säsongen, men en otroligt mångsidig och situationsskapande spelare som säkert med några träningar i laget skulle kunna göra en super insats.

 8. Martin skriver:

  Testa Koval en sista match. Tycker man ser att han har det i sig men har varit otajmad. Har tagit många puckar som Fransson och Dahlbom skulle släppt, samtidigt som jag tycker han fick ruskigt lite hjälp av backarna när han kom in!

 9. Mike skriver:

  Tyvärr är det målvaktsspelet som brister. Koval visade sig tyvärr vara en vanlig oscoutad NJ värvning och Dahlbom är ingen Allsvensk hockeymålvakt.
  Det är fakta. Fransson var ju faktiskt bra när han kom tillbaka ifjol efter han fått laddat om när Bjurö inte höll längre.
  Testa Fransson om det går o han vill eller J20 målvakten. Skulle nästan gå så långt att jag skulle gambla med Koval o ge han en sista chans i en bortamatch om han inte är helt off på träningarna. Dahlbom kan inte vinna matcher åt oss och sprider osäkerhet. Hade vi haft aik o bik målisar o vv hade vi vunnit båda dem matcherna…

 10. Adam skriver:

  Förstalina:
  #91 – #12 – #9
  Andra:
  #18 – #80 – #21
  Tredje: Full Junis lina.
  Fjärde:
  #17 – #14 – #16

  Tycker jag 🙂