Inför Karlskoga med koll i poängligorna där BIK dominerar till skillnad från VIK & scout om Brandon Burlon som är ny i Västervik

Jerome Leduc skulle kanske må bättre av att byta PP-enhet? FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. gns skriver:

  Tabellen börjar så sakteligen sätta sig redan nu. Viktiga poäng på spel ikvälll om VIK ska vara med slåss i tabelltoppen. Det såg lätt ut senast mot nykomlingarna men hur blir det ikväll? Dags att börja visa lite jämnare spel och lira utan burskydd mot de bättre lagen. Tror på vinst, 2-4!!

  • Peter skriver:

   det som är säkert att tabellen kommer ser annorlunda ut i slutet av säsongen. viktiga poäng tas dock även i början av säsongen. VIK kan, det har vi sett. Jag räkna med att de kör på än hårdare mot BIk än mot Kristiansstad. Mot BIK finns dock ingen chance att sluta spela som under 2:a mot KIK om man vill vinna matchen.
   Hoppas att en del släpper nu. PP är fortfrande ett problem men jag vill minnas att det tog tid ifjol också att få till det.

   • gns skriver:

    Det är inte skrivet i sten att topp tre som det ser ut just nu rasar ihop som ett korthus senare. Glöm inte bort att björklöven redan nu har förstärkt. Det skulle vara timrå dår’å, men dem har tre matchers försprång redan nu. Ska VIK vara med i matchen om topp två så är’e vinst som gäller ikväll, inget annat! Vi vet redan innan hur lagets spelsystemen matchar varandra..