Inför Södertälje: VIK svajar på kanten och fem raka krävs + försök till positivt tänkande

William Kaijser (längst till höger med #4) får jubla mer i VIK? FOTO: Rune Åhlén

4 svar

 1. Vita hästenfan skriver:

  Trodde väl aldrig att jag skulle önska er lycka till, men nu gör jag det för andra gången på relativt kort tid.
  Första gången var när ekonomin gick åt fanders och ni kämpade er tillbaka, nu får ni se till att fixa detta, hockeyallsvenskan behöver ER fan så mycket mer än Troja eller Kristianstad!!!!

 2. Kent Danell skriver:

  Förra året krävdes det 22 poäng för att komma på rätt sida om strecket och VIK kan max få 20 poäng..

 3. Vik75 skriver:

  Och jag tror på tomten ?

 4. Miko skriver:

  Alltid bra med positivt tänkande oavsett hur mörkt det än ser ut. Jag tror att de kommande två matcherna blir avgörande för om Vik kan vinna återstående fem matcher. Vinner man ikväll och mot Troja borta på lördag så tror jag att det finns bra chans att vinna de resterande tre matcher efter det. Då har man två hemma och dessutom är två av matcherna mot lag som inte lär ha nåt att spela för (Huddinge och Visby). Med tanke på hur det har sett ut de senaste matcherna har jag svårt att tro på fem raka men hoppet är det sista som överger en, så ikväll får vi sluta upp återigen och stötta fram laget till segern.

  Nu när de flesta börjar misströsta och redan ser laget i ettan nästa år så kanske anspänningen och den mentala pressen hos spelarna släpper och de äntligen börjar prestera på den nivå de kan. Nu måste de känna att de inte längre har nåt att förlora, till skillnad mot när serien började och Vik ansågs som största favoriter till att vinna kvalserien.