Inför Timrå-Västerås: Hur klarar sig VIK, utan premiärångor, mot desperat och förstärkt Timrå?

Det börjar så smått likna serielunk. Efter två energiska insatser mot Björklöven och Vita Hästen är det redan dags för match tre borta mot Timrå. Bara två dagar efter Vita Hästen. Timrå har vilat fler dagar.

Timrå gjorde det bra borta mot Leksand men föll. TIK föll även i andra matchen hemma mot Löven med 5-2. Räkna alltså med ett oerhört desperat hemmalag, som dessutom kryddat laget med två starka SHL-lån i Albin Carlsson och VIK-bekantingen Peter Öberg.

Det blir spännande att se hur redo VIK kommer vara. Spelmässigt har det sett väldigt bra ut men nu är det som sagt lite mer serielunksbetonat. Man har kanske matchen mot Vita Hästen lite kvar i muskler och sinne.

VIK kommer till spel med samma lag som mot Vita Hästen. Det kommer krävas en lika bra insats igen mot ett utvilat hemmalag.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

 1. Mikael Norén

  Hej Vimmerbyarn! Svårt. Men lutar nog åt att en målfarlig forward behövs mest. På backsidan finns ändå Lindelöf-N och Alenbring och på sikt Rubins och Jonsson att sätta in.

 2. Mr H

  Spel i numerärt underläge halva matchen – ungefär. VIK plötsligt sega utan att de borde vara det. Filander – ta tag i det!!
  Undrar vad Engsund funderar på ikväll – apropå vissa andra lags resultat ikväll igen?

 3. Vimmerbyar'n

  Hej Mikael!

  Håller du med i mina tankar om ditt förra inlägg angående vad som är viktigast i förstärkningsväg mellan back/forward. Dessutom vilken av backarna som ska få mindre istid om det blir en back som anländer? Som du själv redan skrivit, ska man ju inte gå in och förändra så mycket i ett vinnande lag. Skulle nog tycka att det står mellan Larsson eller Cook om vem som blir sjundeback i så fall.

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

RT @mrklimp: Pratade med Thomas Fröberg för en stund sedan. Det blir ingen Mikael Frycklund i IK Oskarshamn nästa säsong. https://t.co/xmBM…

SvaraRetweetFavorit
Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@trucken021 @VIKFanCentral Visst har han gjort korkade grejer - men tror en hel del av det grundas i frustration öv… https://t.co/t4ZNMQTc3j

SvaraRetweetFavorit
marcus wikman - Avatarmarcuswikmanmarcus wikman

@Stiffen80 @VIKFanCentral Tänk va olika vi kan uppfatta denna sport och dess utövare 😅

SvaraRetweetFavorit
Tobias Hjelm - Avatarhjelmtobias83Tobias Hjelm

@Stiffen80 @VIKFanCentral Inte lätt att vara bäst i serien och slutspelet om man inte har typ 5-6 killar av samma k… https://t.co/rwU6sjuZho

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto