Klara besked till VIK-ledningen om behoven efter nytt bottennapp hemma mot jumbon Almtuna

Det är grått och mörkt just nu. FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 svar

 1. Tysken skriver:

  börja bli lite positiv och sluta kritisera för du har tydligen inte rätt fakta om allt. Uppenbarligen är det brist på självförtroende och vart kommer det oftast ifrån?

 2. david skriver:

  Benkers puckhantering är under all kritik, aldrig sett en spelare på den här nivån som skyddar pucken så dåligt. Det kladdas med pucken som om han vore en pojklagsspelare…

 3. Magic skriver:

  Ifjol hade vi väl 11 poäng efter 9 omgångar. Nu har vi 13. PANIK!!!

 4. Miko skriver:

  Den här förlusten är inte så mycket att säga om, dålig prestation både spel- och resultatmässigt. Det jag är orolig för är att de här två senaste storförlusterna inte blir startskottet på en långvarig kris, likt den vi såg 2015/2016 när man efter att ha legat etta förlorade stort mot toppkonkurrenten sedan bottenlaget Sundsvall och efter det så gick allt utför. Man kom igång på slutet men det var försent och inte ens playoffserien tog man sig till. Nu hoppas jag verkligen att tränarna, spelarna, sportchefen och ledningen hittar sätt att inte hamna där. Nyförvärv kan ge injektion, men sen är frågan om det finns ekonomi för det och vad som finns tillgängligt ute på marknaden.

 5. John skriver:

  Av så mycket hockey jag sett i mitt liv och själv spelat så är jsg skapligt orolig av det kagbsåg igår. Ja rwdan här i komentar för 3 veckor sedan att jag vill se nyförvärv. Jag har studerat Paananen och främst Ivsrsson även dom verkar sakna någin taktik nu. Kanske byta ut båda dom med ? De är långt kvar av säsongen, men publiken har tröttnat för längesen,kanske vana från förra året med så mycket vinster men nu ser jag inten lösning ön att ta in nya spelare och tränare.

 6. VIK skriver:

  Hertzberg, Benker och Bergman har aldrig varit tunga HA producenter. Hertzberg bars fram av Mårtensson och flera av hans mål förra säsongen var turliga. Benker & Bergman har bara producerat hyggligt en säsong i deras karriärer. Finns en stor övertro på dessa spelare.

 7. Gurkan63 skriver:

  Bedrövligt att skåda denna match. Jag kan ta en förlust och det är långt kvar av serien . Jag kan tycka att många.lag får panik efter 5 -.10 omgångar så jag vet inte om det är dags att börja prata nyförvärv. En svår sitta för styrelsen men dom umgås hela.dagarna så dom ser mera än vi gör.