Koll på hur det gått för Östman i Djurgården, Lindelöf, Ersson och Zäta i Brynäs och för Frycklund i Linköping: ”Vissa fans vill se mer mycket snart…”

Östman och Zäta är på nya äventyr. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Jacko skriver:

  Kul att läsa om hur det har gått för dom gamla VIKarna.
  Som läget är nu så skulle jag inte vilja ha tillbaka någon av dom som gick till Brynäs.
  Däremot skulle Frycklund och Östman vara kul att se i den gulsvarta tröjan igen 🙂

 2. Bäckman skriver:

  Tror ni att Brynäs skulle vilja låna ut någon till VIK?

  Nu tror jag inte att det blir så men, det är ju inte helt omöjligt att dessa två lag möts i ett kval längre fram.

 3. Gurkan63 skriver:

  Zetterberg producerade inte mycket i vik heller gällande 5 mot 5 . Dom har gjort sinna val och.tycker inte vik ska ta in någon på lån. Dags för vissa spelare att bli vuxna.

 4. Chrille skriver:

  Tycker som tidigare, att de flesta hade för brottom till Shl, och ” glömde” att det var kollektivet och Pennan m fl som GJORDE visss spelare större än vad de verkligen var.

 5. Martin Åström skriver:

  Som Brynäsare kan jag säga att Lindelöf verkligen inte imponerar. Långsam och inte vidare fysisk heller. Hans skott och handleder får man inte se mycket av eftersom han är så seg på rören och får därför lite tid på sig. Ersson kommer bli kanon om de får ordning på försvarsspelet. Zetterberg behöver lite mer tid och förtroende för att acklimatiseras. Lindelöf känns som det klart sämsta köpet!

 6. Jm skriver:

  Tack för en intressant genomgång!

  Blir intressant att se om ens föraning att vissa spelare gick till SHL lite väl snabbt (framför allt Lindelöf och Zetterberg) kan stämma.

  Frycklund och Östman känns mer kompletta och stabilare i 5v5 så tror det är större chans att dem får det att lossna så småningom!