Koll på var bloggens läsare kommer ifrån, topp-60 städer och undrar varför fler än bara gurkor verkar vara återkommande och fina gäster?

Bloggens spridning över världen, desto mer blått desto fler läsare. Bloggen har misslyckats helt att nå ut i Afrika. Och i Nordkorea...

 

Ett litet inlägg om Er som läser bloggen och varifrån Ni kommer. Ganska intressant spridning över landet och världen. Kan det verkligen stämma att Stockholm leder gällande antalet ”användare” (eller ”unika besökare” som man väl sa förut?)

Totalt har det varit 799 993 sidvisningar och 75 197 användare under denna period från 11:e april 2019 till idag.

Detta enligt Google Analytics, så långt tillbaka som jag har mätstatistik. Topp 60 i städer gällande ”användare”:

Malmö och Göteborg är såklart stora städer, men ändå kanske oväntat många därifrån. De lärde från Lund också fler än väntat. Borlänge står väl ute lite också. Och att Umeå och Björklöven är så väl representerat är trevligt.

Sen är det ju också givetvis så att en del av detta är gurkor på resande fot, men fördelningen borde väl stämma ändå.

Sorterat per län:

Bloggen får jobba på Gotland helt enkelt… Men ni andra utifrån som inte är gurkor får gärna skriva varför ni hamnar på denna blogg, vad som kanske är bra och vad som kan bli bättre?

Också över hela världen:

Bloggen har totalt misslyckats på den kanadensiska marknaden helt klart med bara 120 besökare. Det är ju inte alls bra med tanke på hockeyns storlek där…

Sen säger väl detta en del om bloggens läsares resvanor mer än något annat. Apropå det önskar bloggen en fortsatt trevlig midsommar (och semester för vissa)!

Men bloggen kommer nog inte ta mycket till semester…

3 Responses

 1. Stockholms Vikare skriver:

  Som en av många VIKare i förskingringen så slutar man ju inte följa sitt lag bara för att man bor på fel plats. Brukar ha säsongskort med. 11 mil är inte så långt 😀

 2. Esa skriver:

  Ett tips om du drastiskt vill öka antalet användare i Kanada – gör engelsk- och franskspråkiga versioner av bloggen:)

 3. Jelena skriver:

  Jag bor visserligen i Västerås men är Djurgårdare. Vet inte hur jag hittade hit men är väl någon form av stödsupporter iom att jag går på alla era matcher med min VIK-älskande son.

  Tycker denna blogg är intresserat att läsa även om jag kanske inte har den mest analytiska hjärnan alla gånger.
  ☺️