Lasse Johansson hyllar VIK:s målvaktstränare Patrik Sjöström för succén i Frölunda: Kan man få en bättre kvalitetsstämpel?

I VLT hyllade nyligen Lasse Johansson VIK:s målvaktstränare Patrik Sjöström. De håller fortfarande kontakt och Lasse var uppe och körde några pass med Patrik häromdagen.

– Han har en väldigt stor del i att jag är där jag är i dag, säger Johansson till VLT. Det blev lite av en vändning när jag kom hit.

– Patrik ändrade min spelstil väldigt mycket och jag har Västerås att tacka för att jag tog mig vidare. Annars vet jag inte hur det hade sett ut.

***

Det bästa med detta är ju att Sjöström är kvar i VIK och kan förhoppningsvis även vässa Dahlbom och Lundberg ordentligt. Vilken kvalitetsstämpel på VIK:s målvaktstränare!

***

Sedan nu tror jag VIK kan tjäna uppemot 100 000 kronor om Lasse Johansson tar plats hos Chicago Blackhawks, men får återkomma i det ärendet.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@Rexxius @Johan68Holm @VIKFanCentral Jo, det är vi överens om. I jämförelse med Kelsey tror jag (av vad jag sett hi… https://t.co/q72lKmgmEp

SvaraRetweetFavorit
Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@Johan68Holm @SeClaes @VIKFanCentral Hittills är han det. Det kanske vi kan vara överens om ändå..?

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto