Lasse Johansson hyllar VIK:s målvaktstränare Patrik Sjöström för succén i Frölunda: Kan man få en bättre kvalitetsstämpel?

I VLT hyllade nyligen Lasse Johansson VIK:s målvaktstränare Patrik Sjöström. De håller fortfarande kontakt och Lasse var uppe och körde några pass med Patrik häromdagen.

– Han har en väldigt stor del i att jag är där jag är i dag, säger Johansson till VLT. Det blev lite av en vändning när jag kom hit.

– Patrik ändrade min spelstil väldigt mycket och jag har Västerås att tacka för att jag tog mig vidare. Annars vet jag inte hur det hade sett ut.

***

Det bästa med detta är ju att Sjöström är kvar i VIK och kan förhoppningsvis även vässa Dahlbom och Lundberg ordentligt. Vilken kvalitetsstämpel på VIK:s målvaktstränare!

***

Sedan nu tror jag VIK kan tjäna uppemot 100 000 kronor om Lasse Johansson tar plats hos Chicago Blackhawks, men får återkomma i det ärendet.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

RT @mrklimp: Pratade med Thomas Fröberg för en stund sedan. Det blir ingen Mikael Frycklund i IK Oskarshamn nästa säsong. https://t.co/xmBM…

SvaraRetweetFavorit
Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@trucken021 @VIKFanCentral Visst har han gjort korkade grejer - men tror en hel del av det grundas i frustration öv… https://t.co/t4ZNMQTc3j

SvaraRetweetFavorit
marcus wikman - Avatarmarcuswikmanmarcus wikman

@Stiffen80 @VIKFanCentral Tänk va olika vi kan uppfatta denna sport och dess utövare 😅

SvaraRetweetFavorit
Tobias Hjelm - Avatarhjelmtobias83Tobias Hjelm

@Stiffen80 @VIKFanCentral Inte lätt att vara bäst i serien och slutspelet om man inte har typ 5-6 killar av samma k… https://t.co/rwU6sjuZho

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto