Lasse Johansson hyllar VIK:s målvaktstränare Patrik Sjöström för succén i Frölunda: Kan man få en bättre kvalitetsstämpel?

I VLT hyllade nyligen Lasse Johansson VIK:s målvaktstränare Patrik Sjöström. De håller fortfarande kontakt och Lasse var uppe och körde några pass med Patrik häromdagen.

– Han har en väldigt stor del i att jag är där jag är i dag, säger Johansson till VLT. Det blev lite av en vändning när jag kom hit.

– Patrik ändrade min spelstil väldigt mycket och jag har Västerås att tacka för att jag tog mig vidare. Annars vet jag inte hur det hade sett ut.

***

Det bästa med detta är ju att Sjöström är kvar i VIK och kan förhoppningsvis även vässa Dahlbom och Lundberg ordentligt. Vilken kvalitetsstämpel på VIK:s målvaktstränare!

***

Sedan nu tror jag VIK kan tjäna uppemot 100 000 kronor om Lasse Johansson tar plats hos Chicago Blackhawks, men får återkomma i det ärendet.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@LennartGotlin Enligt min info pågår inget snack med VIK och PB, klokt nog...

SvaraRetweetFavorit
Nyfiken! 👊💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlinNyfiken! 👊💛🖤🏒

@VIKFanCentral Det du skrev om våld mot kvinnor, håller med till 100%. Tyvärr så tror jag Z har börjat snacka med… https://t.co/t4b3snx604

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Nej, du har en poäng där! Hoppas det talar för att han blir kvar.

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@SeClaes Tack Claes! Tror nog Hetta kan ha en liten speciell sits som kan tala för VIK. Hur många lag i toppligor v… https://t.co/2H7uNxdQXh

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto