Lukas Zetterberg om Juniorkronornas äventyr i USA: “SHL-spelarna i laget säger att tempot är som i SHL här, om inte högre!”

Lukas Zetterberg (FOTO: Rune Åhlén) är i USA med juniorlandslaget i Plymouth utanför Detroit. “Z” kämpar för att ta en plats i Junior-VM till nyår.

– Nu har det roliga börjat då vi haft två matcher redan och har tre kvar. Så som man har längtat efter det här! Riktigt skön känsla när man gjorde sitt första byte för säsongen, säger Lukas till bloggen.

– Jag stod över första matchen mot USA Vit (vinst 6-4) men spelade matchen mot USA Blå (förlust 4-6). Jag fick lira väldigt mycket senaste matchen, säger Lukas som noterades för en assist.

– Allt är bara bra annars i USA. Oftast bra väder och väldigt varmt här. Den första veckan har vi bara tränat och kört in grejerna, men det har ändå varit bra kvalitet på träningen så klart.

– Efter träningarna har vi rätt så mycket fritid, till exempel som idag då vi ska golfa och på torsdag ska vi kolla baseball.

– Vi har ett väldigt bra lag och det är tuff konkurrens, men jag ska göra allt för att ta en plats till slutgiltiga truppen, menar Lukas.

Hur är tempot?

– Tempot är väl som i SHL, om inte högre, säger boysen i laget som lirar i SHL!

***

Som ni ser är designen på bloggen ny. Vi jobbar med att få till allt, sedan är det ju alltid lite inkörningstid på allt nytt. Men vi hoppas det ska bli lättare att hitta gamla artiklar med mera.

xyz_smap:
1

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@LennartGotlin Enligt min info pågår inget snack med VIK och PB, klokt nog...

SvaraRetweetFavorit
Nyfiken! 👊💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlinNyfiken! 👊💛🖤🏒

@VIKFanCentral Det du skrev om våld mot kvinnor, håller med till 100%. Tyvärr så tror jag Z har börjat snacka med… https://t.co/t4b3snx604

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Nej, du har en poäng där! Hoppas det talar för att han blir kvar.

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@SeClaes Tack Claes! Tror nog Hetta kan ha en liten speciell sits som kan tala för VIK. Hur många lag i toppligor v… https://t.co/2H7uNxdQXh

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto